Przypomnienie dla nieaktywnych użytkowników
Przypomnienie dla nieaktywnych użytkowników
Witam mam takie pytanie do reszty administratorów forum phpbb. Jak pewne zauważyliście jest taka opcja w PA w zakładce Główna » Pokaż nieaktywnych użytkowników > "Przypomnij". Mój problem polega na tym, że gdy wybiorę tą opcję i chcę np przypomnieć zaznaczonym użytkownikom o aktywacji konta to ta opcja nie działa.. nie zostaje wysyłany mail wraz z przypomnieniem. Inne opcje "aktywuj" "usuń" działają. Również działa opcja jak już wybiorę konkretnego użytkownika i wejdę w jego opcje np" Wymuś ponowną aktywację" . Myślałem, że to problem z ustawionym smtp ale skoro działa aktywacja konta poprzez mail, wymuszona ponowna aktywacja.. to to chyba raczej wina błędu w skrypcie phpbb. Czy ktoś z was też ma problem z tą opcją? Czy da się na to jakoś zaradzić? A może macie jakąś inną modyfikację która by przypominała automatycznie np co tydzień o aktywacji konta dla nieaktywnych użytkowników ?
Re: Przypomnienie dla nieaktywnych użytkowników
Zapewne jest to wina ograniczenia co do ilości e-maili w jednej paczce. PA -> Ustawienia e-maili.
Dzięki daroPL problem rozwiązany. Ale trochę to dziwne skoro miałem tam ustawione na 50.. teraz dałem na 0.
0 na pewno nie rozwiązuje problemu jeśli wygląda on tak jak pisałem. Ustaw np. na 25.
ustaw tę wartość na 0 jeżeli masz problem z niedoręczonymi powiadomieniami e-mailowymi. Ustawiłem 0 i działa