CashMod Update

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Awatar użytkownika
Grin
Kontakt:

CashMod Update

Post autor: Grin » 14 kwietnia 2009, 22:01

Zainstalowałem cashmoda w wersji 0.3.2 z waszej strony i wszystko działa wprost idealnie znalazłem jednak na phpbb.com nowszą wersję która oferuje ciekawe funkcję. Problem tkwi w kwesti instalacji nowej wersji. Próbowałem porównać obie instrukcje i dodać brakujące linie ale obie instrukcje są całkowicie inne. Co mam w takim razie zrobić ? najlepiej by było usunąć moda i dać nowego ale niechce usuwać wpisów z bazy i nie mam pojęcia co zrobić :/
Profesjonalne usługi phpBB3 - www.w-zielinski.pl :)

pit

Re: CashMod Update

Post autor: pit » 15 kwietnia 2009, 11:33

wszystko działa wprost idealnie
Warto w takim razie szukać sobie kłopotu?
znalazłem jednak na phpbb.com nowszą wersję
Jeśli masz na myśli CashMod223 to jest chyba inna wersja, bo i autor inny i numeracja na to wskazuje.
Co mam w takim razie zrobić ? najlepiej by było usunąć moda i dać nowego ale niechce usuwać wpisów z bazy i nie mam pojęcia co zrobić :
Szybko się decyduj.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”