Hosting.
-
Hosampsich
Re: Hosting.
osobiście już dawno zrezygnowałem z usług cba.pl przyczyniły się do tego
ciągłe konflikty pomiędzy bazą danych i skryptami (zostało im to po dziś dzień)....
---------------------------------------------------------------------------------------------------
osobiście polecam ci http://webd.pl jest to co prawda płatny host
ale mają sporą ofertę, a najtańsza opcja umożliwia płatność przez SMS (4zł/miesięcznie)
doliczę do tego brak konfliktów z czymkolwiek, poradniki w formie filmików i forum, no i szybki
i przyjazny support hostingu .... POLECAM
ciągłe konflikty pomiędzy bazą danych i skryptami (zostało im to po dziś dzień)....
---------------------------------------------------------------------------------------------------
osobiście polecam ci http://webd.pl jest to co prawda płatny host
ale mają sporą ofertę, a najtańsza opcja umożliwia płatność przez SMS (4zł/miesięcznie)
doliczę do tego brak konfliktów z czymkolwiek, poradniki w formie filmików i forum, no i szybki
i przyjazny support hostingu .... POLECAM
Interesuje mnie darmowy hosting. Więc jaki jest najlepszy darmowy?
-
Hosampsich
mam konto na http://hosting.osemka.pl/ (host z darmowej listy) i jakoś nic złego
się tam nie wydarzyło, jest prosty w obsłudze i w miarę przyjazny....
się tam nie wydarzyło, jest prosty w obsłudze i w miarę przyjazny....
Tylko nie osemka... A jakieś inne?
-
Hosampsich
mam jeszcze jedno (na zagranicznym hoście) http://www.free-site-host.com/
dość duży, osobiście używam jako go fm do składowania plików .....
dość duży, osobiście używam jako go fm do składowania plików .....
z darmowych najlepszy jest YoYo.PL
Szczególnie pod phpbb3.
Szczególnie pod phpbb3.
I dalej mam problemy z darmowymi hostingami...
Na cba.pl jest wszystko ładnie pięknie ale strasznie muli...
A nie mam kasy na to, żeby kupić jakiś hosting...
Więc nie wiem gdzie mam założyć swoje Forum...
Wyczerpały mi się możliwości. A cba ma to do siebie, że ma ładny panel użytkownika i bardzo przyjazny, znam się tam na wszystkim. A na własnym dysku nie założę bo nie potrafię i chyba też się nie da czegoś takiego zrobić...
webd.pl ma serwery za 4zł/m-c.Grand '89 pisze:I dalej mam problemy z darmowymi hostingami...Na cba.pl jest wszystko ładnie pięknie ale strasznie muli...
A nie mam kasy na to, żeby kupić jakiś hosting...
Więc nie wiem gdzie mam założyć swoje Forum...
Wyczerpały mi się możliwości. A cba ma to do siebie, że ma ładny panel użytkownika i bardzo przyjazny, znam się tam na wszystkim. A na własnym dysku nie założę bo nie potrafię i chyba też się nie da czegoś takiego zrobić...
Czy to aż taka wielka fortuna? ^^
Z darmowego nigdy nie bedziesz zadowolony.
To święta prawda. Ja juz przeleciałem z 15 darmowych hostingów i co jeden miał być lepszy to był gorszy od poprzedniegosmuger pisze: Z darmowego nigdy nie bedziesz zadowolony.
Najlepszym darmowych hostingiem z jakim się spotkałem jest uggo.pl
Polecam dla początkujących.
Ale najbardziej Funkcjonalnym jest cba.pl
Jeśli chodzi o mój obecny to wykupiłem swoją domenę i hosting za 13 zł. I żadnych płatności w banku, żadnych faktur i innych pierdół. Płacisz za wszystko smsem.
Domeny: www.domenazasms.pl - wypełnia się wszystkie dane wysyła sms i czeka na e-maila.
Hosting: www.glowanet.pl - wybiera się hosting (3,66zł - najtańszy
), wypełnia wszystkie dane i czeka się na potwierdzenie.
Więcej informacji w sprawie hostingu i wykupienia domen proszę kierować na moje dane:
1. Gadu-Gadu: 1499844
2. AQQ: Grand89@aqq.eu
Jeśli chodzi o mój obecny to wykupiłem swoją domenę i hosting za 13 zł. I żadnych płatności w banku, żadnych faktur i innych pierdół. Płacisz za wszystko smsem.
Domeny: www.domenazasms.pl - wypełnia się wszystkie dane wysyła sms i czeka na e-maila.
Hosting: www.glowanet.pl - wybiera się hosting (3,66zł - najtańszy
Więcej informacji w sprawie hostingu i wykupienia domen proszę kierować na moje dane:
1. Gadu-Gadu: 1499844
2. AQQ: Grand89@aqq.eu