Error 500 ??

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Awatar użytkownika
Grin
Kontakt:

Error 500 ??

Post autor: Grin » 03 marca 2009, 19:05

A więc zaczne od poczatku chciałem przenieść forum z serwera yoyo.pl na serwer boo.pl. Zrobiłem kopie bazy w PA i zasinstalowałem nowy skrypt forum na serwerze boo.pl.Skopiowałem kopie bazy do katalogu store i przywróciłem baze. Następnie usunąłem wszystkie pliki z serwer i skopiowałem wszystkie z serwera yoyo. W phpmyadminie zmieniłem server_name na obecny adres. Dodatkowo edytowałem plik config.php i ustawiłem dane do nowej bazy. Teraz mam problem bo nic nie działa, kiedy wchodze na strone (www.mobilmaster.boo.pl) mam taką miłą wiadomość :

Kod: Zaznacz cały

ERROR 500 / BŁĄD 500

The server encountered an internal error and was unable to complete your request

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.
Bład może być spowodowany nieprawidłową składnią pliku .htaccess, lub błędami w skryptach PHP 
Uprzedzam że zrobienie kopi z bazy yoyo przez phpmyadmina nie wchodzi w rachube bo go tam nie mam :( Prosze o Pomoc !!
Profesjonalne usługi phpBB3 - www.w-zielinski.pl :)

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Re: Error 500 ??

Post autor: jaroslw » 03 marca 2009, 19:30

Zapewne masz jakiś błąd w pliku .htaccess. Zapoznaj się z punktem Dlaczego po wgraniu na serwer pliku .htaccess wyświetla się błąd "Internal Server Error"? pomocy boo.pl.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”