Adres forum: http://www.ap.krakow.pl/oportal/phpBB3/
Wersja phpBB3: 3.0.4
Zainstalowane MODy: NV advanced last topic titles 1.2.8
Opcjonalnie:
Używany(e) szablon(y): 4poziomSEO
Witam, mój problem dotyczy zestawienia powyższego moda z szablonem. O ile mod działa i sprawuje się poprawnie, o tyle potrzebuję pomocy z jego prawidłowym działaniem pod stylem 4poziomSEO.
W instrukcji pisze:
Odnaleźć
Kod: Zaznacz cały
<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME --><dfn>{L_LAST_POST}</dfn> {L_POST_BY_AUTHOR} {forumrow.LAST_POSTER_FULL}Kod: Zaznacz cały
<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME --><dfn>{L_LAST_POST}</dfn>Kod: Zaznacz cały
<!-- IF forumrow.ALTT_LINK_NAME_SHORT --><a <!-- IF forumrow.ALTT_STYLE_BOLD or forumrow.ALTT_STYLE_ITALIC or forumrow.ALTT_STYLE_ADV -->style="<!-- IF forumrow.ALTT_STYLE_BOLD -->font-weight: bold;<!-- ENDIF --><!-- IF forumrow.ALTT_STYLE_ITALIC -->font-style: italic;<!-- ENDIF --> <!-- IF forumrow.ALTT_STYLE_ADV -->{forumrow.ALTT_STYLE_ADV2}<!-- ENDIF -->"<!-- ENDIF --> href="{forumrow.U_ALTT_LINK}" title="{forumrow.ALTT_LINK_NAME}">{forumrow.ALTT_LINK_NAME_SHORT}</a><br /><!-- ENDIF -->W stylu 4poziomSEO, adekwatna częśc kodu to
<td class="row1" align="center" nowrap="nowrap">
<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME -->
<p class="topicdetails">{forumrow.LAST_POST_TIME}</p>
<p class="topicdetails">{forumrow.LAST_POSTER_FULL}
<a href="{forumrow.U_LAST_POST}">{LAST_POST_IMG}</a>
</p>
<!-- ELSE -->
<p class="topicdetails">{L_NO_POSTS}</p>
<!-- ENDIF -->
</td>
<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME -->I działa. Jednakże o ile pod Operą (10.00 alpha) wygląda to dobrze. O tyle pod FF ostatnia kolumna odpowiedzialna za "Ostatni post" jest zwężona i nie znalazłem do tej pory sposobu, by rozwiązać mój problem. Próbowałem z ustawianiem wymiarów komórki, zmieniałem styl w css, ale chyba potrzebny mi ktoś, kto lepiej zna 4poziomSEO ode mnie.
Proszę o podanie jakie zmiany powinienem wprowadzić w stylu 4poziomSEO, by "NV advanced last topic titles" wyświetlał się rozsądnie (w miarę możliwości) niezależnie od przeglądarki.