Problem z portalem
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
-
jason.bourne
Problem z portalem
Mam następujący problem po wpisaniu adresu forum nie otwiera mi się portal, tak jak dotychczas, a główna strona forum. Po wpisaniu po adresie portal.php otwiera się, więc wszystko działa. Wczoraj miałem trochę problemów z forum, otóż edytując znacznik title w overall_header, omyłkowo pozostawiłem tam część dotychczasowego kodu i tak wkleiłem na ftp. Pojawił się oczywiście błąd, który po wgraniu poprawionego pliku z usuniętym fragmentem niechcianego kodu, nie ustąpił. Pomogło ręczne wyczyszczenie cache. Czy ktoś ma może pomysł gdzie może leżeć przyczyna?
-
jason.bourne
Re: Problem z portalem
Sprawa nieaktualna, pomogła reinstalacja portalu. Proszę o usunięcie tematu.