Znane są domyślne ikonki. Lecz szukam moda lub zmiany w kodzie, aby np. według kolejności indeksów w bazie, na forum dla usera na dziale pojawił się obrazek symbolizujący forum/kategorię.
Ustawienie lokalnie w PA działa, ale tylko jako symbol dla mnie, userzy na forum tego nie widzą, a chciałbym aby był np. banner szeroki własny lub coś podobnego.
Widzieliście takie coś już?
Szukam moda na mały obrazek przy każdym forum/kategorii.
Re: Szukam moda na mały obrazek przy każdym forum/kategorii.
Przecież jak ustawisz obrazek dla forum w PA to będzie on się pokazywał każdemu.neostart pisze:Ustawienie lokalnie w PA działa, ale tylko jako symbol dla mnie, userzy na forum tego nie widzą, a chciałbym aby był np. banner szeroki własny lub coś podobnego.
Re: Szukam moda na mały obrazek przy każdym forum/kategorii.
Też tak myślałem. Obcykałem już uprawnienia i grupy lok. i glob. więc nie ma powodu by nie było okej.daroPL pisze:Przecież jak ustawisz obrazek dla forum w PA to będzie on się pokazywał każdemu.neostart pisze:Ustawienie lokalnie w PA działa, ale tylko jako symbol dla mnie, userzy na forum tego nie widzą, a chciałbym aby był np. banner szeroki własny lub coś podobnego.
Dodam, że wstawiająć w PA obrazek jako ../folder.folder daje tylko tyle, że widaćw PA a dla UA już nie; więć podeszłem od drugiej strony, wpisałem jako bbcode w edycji forum i było widoczne w dwu miejscach, więc ważne że jakoś działa
Co najciekawsze i zaskakujące uprawnienia w panelu samego serwera dla plików /include/ucp/index.php są na 644 a co jakiś czas wysypuje się ponad stroną 5, 6 linijek kodu z includem i mainem
i resetuje się? hasło i muszęlogować się ponownie. Dzieje się to sporadycznie. Wgrywam wszystkie 3 pliki i listing znika, wejść można. Czary mary?