[phpBB3 Chat 0.2.1] - nie widać go
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
[phpBB3 Chat 0.2.1] - nie widać go
nazwa: phpBB3 Chat 0.2.1
autor: LEW21
wersja modyfikacji: 0.2.1
phpBB : 3.0.4 z php 5.2.x
styl: próbuje na prosilver
Witam mam problem. Zainstalowałem chat:
1) Wgrałem root.
2) Zmieniłem pliki index.php i ten 2
3) Odświeżyłem style
Zrobiłem tak jak napisałem ale gdy wchodze na forum to nie widać go. Gdzie mam to włączyć ?
Dodam że gdy wchodze w zezwolenia - zewzoleni grup - jakaś grupa - zawansowane uprawnienia To nie ma tu nic na temat chatu
Pozdro Haden
autor: LEW21
wersja modyfikacji: 0.2.1
phpBB : 3.0.4 z php 5.2.x
styl: próbuje na prosilver
Witam mam problem. Zainstalowałem chat:
1) Wgrałem root.
2) Zmieniłem pliki index.php i ten 2
3) Odświeżyłem style
Zrobiłem tak jak napisałem ale gdy wchodze na forum to nie widać go. Gdzie mam to włączyć ?
Dodam że gdy wchodze w zezwolenia - zewzoleni grup - jakaś grupa - zawansowane uprawnienia To nie ma tu nic na temat chatu
Pozdro Haden
Re: [phpBB3 Chat 0.2.1] - nie widać go
Wygląda na to, że go nie zainstalowałeś i nie edytowałeś plików szablonu (oddzielna instrukcja).
GrovMan.pl | Blog
Wszystko dobrze zainstalowałem ;] Przeciez napisałem co jak robiłem. Pliki edytowałem według install.xml.
A w jaki sposób uruchomić automatyczną instalacje ?
A w jaki sposób uruchomić automatyczną instalacje ?
Wykonałeś instrukcje z pliku style.prosilver.xml lub style.subsilver2.xml?
tak wykonałem prosilver.xml
i mowie odrazu że odświeżyłem wszystko...
Może jest ktoś kto mógłby mi pomóc zainstalować jakiś chat/shoutbox przez gg bo już nie wiem co robić. Instalowałem Ajaxa i błędy mam
a znowu ten nie działa 
ja mam ten sam problem.
Pomocy
Pomocy
Ale ty już napisałeś swój temat, nie spamuj.pala2222 pisze:ja mam ten sam problem.
Pomocy
Poproszę o adres do forum.
cseries.comoj.com <--- forum robie tak normalnie od dzisiaj więc nie patrz na to co na nim jest ;P
A w ogóle odpaliłeś instalator?Haden pisze: Dodam że gdy wchodze w zezwolenia - zewzoleni grup - jakaś grupa - zawansowane uprawnienia To nie ma tu nic na temat chatu
GrovMan.pl | Blog
hym... pomoże mi ktoś .... 
Otwórz katalog nazwaforum.pl/install i zainstaluj.
GrovMan.pl | Blog
fajnie tylko jakby jeszcze tam było takie coś jak instaluj jak ja mam tylko Przegląd i konwertuj