Problem z panelem admina

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
` ManieK

Problem z panelem admina

Post autor: ` ManieK » 23 stycznia 2009, 12:18

Witam. chciałem dzisiaj dodać moda który dodaje edycje stopki (linków) i po zrobieniu i edycji w panelu admina uruchomilem czyszczenie cache. od tamtej pory gdy chce sie zalogować do panelu admina tzn po wejsciu w link [ Panel administracyjny ] wyskakuje biały ekran i nie przechodzi dalej. pliki które wczesniej zmieniałem przywrocilem do wersji pierwotnej. Przez ftp usuwałem cache ale to w niczym nie pomaga. Czy jest jakaś możliwość odświeżenia stylu nie przez panel admina?

settafix

Re: Problem z panelem admina

Post autor: settafix » 23 stycznia 2009, 17:07

Tak, zawsze możesz ręcznie usunąć zawartość folderu cache oprócz pliku .htaccess
Monopolist.pl - Poczuj się rekinem biznesu
-| Nowa gra via www [Start już wkrótce]
-| Chcesz być testerem i zagrać w grę wcześniej ? kontakt@monopolist.pl

A3q

Post autor: A3q » 30 stycznia 2009, 14:18

Witam!

Mam ten sam problem, co kolega wyżej. Zmieniłem zawartość pliku overall_footer.html i po wejściu w ACP moim oczom ukazał się śliczny, biały ekran. Zmieniłem stopkę na oryginalną, wyczyściłem cache, ale problem nie znikną.

Macie jakiś pomysł?

Pozdrawiam, A3q.

` ManieK

Post autor: ` ManieK » 30 stycznia 2009, 14:32

mi tam nic nie pomogło. trzeba było wszystko od początku robić bo pozniej zaczeło wszystko się sypać

A3q

Post autor: A3q » 30 stycznia 2009, 15:35

Ja błąd znalazłem. Mam sponsoring od "pewnej firmy", która wymaga, aby w stopce strony były reklamy. Skrypt tych reklam jest wadliwy, stąd ten błąd, ale tylko w ACP ;)

Znaczy nie tyle co błąd, co zła ścieżka dla pliku reklam ;)

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”