Modyfikacja Prywatnych Wiadomosci
Modyfikacja Prywatnych Wiadomosci
Chciałbym znalezc taka modyfikacje ,ktora na taniectowarzyski.net/forum umozliwialaby wyswietlanie w stylu:
MAsz 0 nowych wiadomosci lub Masz 5 nowych wiadomosci itd.
Bo teraz jak dostaje od kogos PW to nigdzie to nie jest widoczne. Musze wejsc w Profil itd.
MAsz 0 nowych wiadomosci lub Masz 5 nowych wiadomosci itd.
Bo teraz jak dostaje od kogos PW to nigdzie to nie jest widoczne. Musze wejsc w Profil itd.
Re: Modyfikacja Prywatnych Wiadomosci
Przecież tak jest domyślnie w phpBB3. Widocznie autor stylu usunął link ze strony głównej.
W takim razie jak to mam dodac???
Dodaj gdzieś w overall_header.html
Kod: Zaznacz cały
<!-- IF not S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN and S_DISPLAY_PM --> (<a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>)<!-- ENDIF -->Re: Modyfikacja Prywatnych Wiadomosci
Działa. Tylko chcialbym zamienic Troche tekst. Bo jak narazie wyswietla "masz nowych wiadomosci: 0"
A ja chcialbym sobie zrobic "Nowe wiadomosci: 0" w jakim pliku jezyowym tego szukac?
To chyba to za to odpowiada: {PRIVATE_MESSAGE_INFO} ???
A ja chcialbym sobie zrobic "Nowe wiadomosci: 0" w jakim pliku jezyowym tego szukac?
To chyba to za to odpowiada: {PRIVATE_MESSAGE_INFO} ???
Szukaj w
/language/pl/common.php.Re: Modyfikacja Prywatnych Wiadomosci
Yyyy tam nie ma wlasnie,bo sprawdzalem.
Szukaj:
'NEW_PM'
oraz
'NEW_PMS'
'NEW_PM'
oraz
'NEW_PMS'
Problem w tym ,ze zamienilem w tym pliku teraz przy PM i PMS male n na duze i wyczyscilem pamiec podreczna. Nic to nie dalo. Nadal jest male.... nowych wiadomosci:
Czy cos wiadomo ?
a jak dodać ikonę że nadeszla jakaś wiadomość
tzn
jak nie ma nowych wiadomości to jest standardowa ikonka a jak nadeszła jakas nowa PW to jest inna ikona
na niektórych forach mam coś takiego
wtedy nei tylko jets napisana ilość nowych wiadomości ale i jest ikonka ,która informauje o nowej wiadomości
tzn
jak nie ma nowych wiadomości to jest standardowa ikonka a jak nadeszła jakas nowa PW to jest inna ikona
na niektórych forach mam coś takiego
wtedy nei tylko jets napisana ilość nowych wiadomości ale i jest ikonka ,która informauje o nowej wiadomości