Brakuje mi ikon na forum
Brakuje mi ikon na forum
Witam,
sciągnąlem i zainstalowałem sobie styl:
http://twojestyle.pl/phpBB3/index.php?s=454
I brakuje mi zupełnie mozliwosci :
edycji postów,wysłania pw,przycisków moderacji całkowicie,cytuj ......
Jak mogę je doinstalować lub gdzie są?
Dziękuję za pomoc.Styl mi sie bardzo podoba i chce go mieć.
sciągnąlem i zainstalowałem sobie styl:
http://twojestyle.pl/phpBB3/index.php?s=454
I brakuje mi zupełnie mozliwosci :
edycji postów,wysłania pw,przycisków moderacji całkowicie,cytuj ......
Jak mogę je doinstalować lub gdzie są?
Dziękuję za pomoc.Styl mi sie bardzo podoba i chce go mieć.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2009, 20:16 przez jaroslw, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Brakuje mi ikon na forum
FAQ, pkt. 3.
Szanowny adminie znalazłem dokładnie to co mi podałeś,ale nic z tego nie rozumiem....niestety.
Proszę o pomoc rozjaśniając mi obraz łopatą
Stary jestem już dziadek
Proszę o pomoc rozjaśniając mi obraz łopatą
Stary jestem już dziadek
Wiem że dla Pana to pestka, dla mnie sufit....Wgrywając na serwer polskie pliki językowe zapomniałeś o wgraniu do folderu /styles/[nazwa_stylu]/imageset/pl/
polskich ikonek stylu. Po wykonaniu tej czynności musisz odświeżyć zestaw ikon tego stylu.
Najprościej jest skopiować folder
Zaznaczam, że są to tylko skopiowane ikonki. Żeby były po polsku, należy przetłumaczyć napisy na nich.
en z katalogu AeroGreenX/imageset i zmienić jego nazwę na pl. Potem wgrywasz go tak samo jak styl (przez FTP), tyle że do katalogu AeroGreenX/imageset. Załączam paczkę stylu do podglądu.Zaznaczam, że są to tylko skopiowane ikonki. Żeby były po polsku, należy przetłumaczyć napisy na nich.
- Załączniki
-
- AeroGreenX.zip
- (370.98 KiB) Pobrany 511 razy
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2009, 20:27 przez jaroslw, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przenoszę do forum stylów.
Powód: Przenoszę do forum stylów.
Dziękuję,
proszę mi jeszcze powiedzieć w jaki sposób i np.za pomocą jakiego prgramu mogę przetłumaczyć napisy na pl??
Dziekuję.
proszę mi jeszcze powiedzieć w jaki sposób i np.za pomocą jakiego prgramu mogę przetłumaczyć napisy na pl??
Dziekuję.
Za pomocą edytora grafiki, np. GIMP czy Adobe Photoshop.
A proszę mi jeszcze tylko powiedzieć:czy nie ma może już przetłumaczonych?Do ściągnięcia?
Raczej nie ma.
Każdym programem do obróbki grafiki restrowej np. Gimpem (darmowy) lub Photoshopem (płatny). O ile autor stylu nie udostępnił specjalnych plików umożliwiających szybką edycję (zwykle są to pliki .psd), nie będzie to taki łatwe. Trzeba wtedy ręczie zamazywać już istniejące napisy i dodać własne.
Każdym programem do obróbki grafiki restrowej np. Gimpem (darmowy) lub Photoshopem (płatny). O ile autor stylu nie udostępnił specjalnych plików umożliwiających szybką edycję (zwykle są to pliki .psd), nie będzie to taki łatwe. Trzeba wtedy ręczie zamazywać już istniejące napisy i dodać własne.
Rozumiem.
Kiedy będę wiedział o tym że udostępnił:
Kiedy będę wiedział o tym że udostępnił:
ile autor stylu nie udostępnił specjalnych plików umożliwiających szybką edycję (zwykle są to pliki .psd)
Musiałbyś poszukać informacji na temat tego stylu lub bezpośrednio skontaktować się z autorem.
No to raczej po mnie, nie ten poziom, ale bardzo dziekuję za super pomoc Wam.
Ech, co robić
Zrobiłem inaczej,powiedziałem sobie zeby napisy były w angielskim języku,wgrałem wszystko i nie widzę.Dlaczego?
Zero napisów.
Ech, co robić
Zrobiłem inaczej,powiedziałem sobie zeby napisy były w angielskim języku,wgrałem wszystko i nie widzę.Dlaczego?
Zero napisów.
Nie bardzo rozumiem. Nie wyświetlają się te angielskie ikonki? Próbowałeś kilkakrotnie odświeżać przeglądarkę (CTRL+R lub CTRL+F5)?
Usunąłem oryginalny skin Aero i wrzuciłem ten plik od Ciebie zip na serwerze.
I nie widzę nawet angielskich ikon.
ok ok , jest ok dziękuję bardzo
Bardzo, jesteś Admin super!!!!
I nie widzę nawet angielskich ikon.
ok ok , jest ok dziękuję bardzo