Zainstalowałem ten mod na phpbb 3.0.2 w panelu PA wszystko działało w bazie dodane wszystkie tabele.
Mod nie działa. W trakcie rejestracji nie przpuszcza ale na panelu rejestracyjnym brak nowych okienek .
Posiadam styl subsilwer oraz polsilwer i na żadnym nie dziala.
Czy ktoś instalował ten mod na tej wersji i mu dziala.
Wszystko robilem 2 razy więć pomyłka mało możliwa. Pliki modyfikowalem notepad ++.
Nie wiem też czemu nie działają style ze strony www.phpbb2.pl Czy one nie pasują do tej wersji ?
problem z modem Anti Bot Question 1.1.0
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: problem z modem Anti Bot Question 1.1.0
Odświeżyłeś szablony stylu w PA (zakładka Style)?
Tamte style nie będą działać na phpBB3.
Jeden temat = jeden problem.neomen pisze:Nie wiem też czemu nie działają style ze strony www.phpbb2.pl Czy one nie pasują do tej wersji ?
Tamte style nie będą działać na phpBB3.
-
tybetanczyk
Witam
Mialem ostatnio podobny problem :>)
Odswiez - cache w panelu admina i bedzie dzialac !
Pozdrawiam
Mialem ostatnio podobny problem :>)
Odswiez - cache w panelu admina i bedzie dzialac !
Pozdrawiam
tybetanczyk, nie dość że odkopujesz temat, to jeszcze piszesz to samo co napisał daroPL...
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare`