mam kilka pytan wczoraj zalozylme forum i mam kilka pytań
1. na wielu forach widniaje "Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 "
wiem tylko że to jest wersja PHP chyba i raczej chcial bym zeby etz byla na moim ale nie chcial bym zeby usunuely mi sie moje dzialy z forum
2.jak dodać takie rzycz jak opcje HIDE piwa shoubox i chcial bym zeby tez jakiś mogł być odtwarzacz na forum jeżeli się da
kilka pytan od nowego admina wlasnego forum
Re: kilka pytan od nowego admina wlasnego forum
1. Jeżeli chcesz mieć phpBB2 modified by Przemo, to możesz z normalnego phpBB2 skonwertować na Przema. Instrukcję znajdziesz pod adresem: http://www.przemo.org/phpBB2/index.php? ... all#up_org.
chyba cos zel zrobilem (jbco uzywam total comandera)
bo poszedłem w tym czasie jeść na dol ale tez jakieś błędy z poleczeniem wyskoczyły wszystkim dałem enter i forum już nie działa
co mam zrobić jeszcze raz próbować wgrać to?? czy w ogóle coś źle zrobiłem i juz kaput
bo poszedłem w tym czasie jeść na dol ale tez jakieś błędy z poleczeniem wyskoczyły wszystkim dałem enter i forum już nie działa
co mam zrobić jeszcze raz próbować wgrać to?? czy w ogóle coś źle zrobiłem i juz kaput
jakoś sobie poradziłem ale nadal nie mam by przemo
ale teraz mi wyskauje taki błąd przy instalacji (rejestracji admina)
o co chodzi??
ale teraz mi wyskauje taki błąd przy instalacji (rejestracji admina)
Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych
Table 'phpbb_auth_access' already exists
o co chodzi??
Było już o tym na forum setki razy. Do tego jest też o tym napisane w Artykułach. Wybacz, ale to czyste lenistwo z Twojej strony.