Witam.
Zainstalowałem na swoim forum Genders 1.0.1 której autorem jest eviL<3
Modyfikacja działa poprawnie.Wyswietla się ikonka w profilu.
Mam pytanie :czy jest mozliwość aby ikonka płci wyświetlała się również pod avatarem (czy jest możliwe że coś sknociłem)jeśli tak proszę o podpowiedź w jaki sposób to zrobić.
Z góry dzięki .
Pozdrawiam.
Genders 1.0.1
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Genders 1.0.1
Ikonka płci powinna Ci się wyświetlać jeżeli oczywiście wgrałeś ją na serwer.
Sprawdź czy poprawnie edytowałeś plik viewtopic.php
Sprawdź czy poprawnie edytowałeś plik viewtopic.php
Przenoszę temat do odpowiednika tego forum w kategorii phpBB 3.0.x, bo wnioskuje, że o taką wersję phpBB chodzi.
Witam.Odświeżam temat zrobiłem wszystko od nowa z początku dałem sobie spokój z tym modem ale okazało się że na forum by sie przydał.
Nie nie działa dobrze wyświetla się tylko to poniżej.

Gdzieś coś mi brakuje tylko nie wiem gdzie wszystko wykonane jest tak jak w instrukcji.
Pozdrawiam.
Nie nie działa dobrze wyświetla się tylko to poniżej.

Gdzieś coś mi brakuje tylko nie wiem gdzie wszystko wykonane jest tak jak w instrukcji.
Pozdrawiam.
Pewnie że wykonałem nawet prefiks zmieniłem.Aż taki tempy to nie jestem
Gdzieś coś w instrukcji brakuje ale niewiem czego.
Gdzieś coś w instrukcji brakuje ale niewiem czego.