Rozjechał się styl po instalacji ajax SB
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Rozjechał się styl po instalacji ajax SB
Tak jak w temacie. po instalacji ajaxa sb rozjechał mi sie całkowicie motyw, tzn stał się ciemniejszy i wygląda teraz tak, jakby 2 motywy nakładały się na siebie... nie wiem, co się stało... stronka www.parafiamm.ugu.pl dopiero zaczynam, więc proszę o wyrozumiałość... poprawki w plikach dobrze wprowadzone, w php też wszystko jak nalezy.. wszystkie pliki są... Aha i jeszcze jedno pytanie, jak odwrócić tego SB o 180* żeby pisanie było na dole, a wiadomości wyświetlały się tak jak na gadu??
Re: Rozjechał się styl po instalacji ajax SB
A co to ma do tematu? Nie o to prosił autor tematu. Poza tym forum nie działa...Marcinn pisze:Jeżeli chcesz coś takiego to polecam tego moda:
http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=681&t=4042
Re: Rozjechał się styl po instalacji ajax SB
Też to zauważyłem.Poza tym forum nie działa...
Autor chciał uzyskać info jak zrobić sb na styl z ,,gg,, więc podałem mu takie info.