Witam,
Kupiłem przed kilkoma dniami jedno forum. Jest jedna rzecz z którą nie mogę sobie poradzić a chodzi o to że jako właściciel mam nadane prawa administratora ale nie mog zarządzać starym administratorem - byłym właścicielem.
Kiedy chcę nim zarzadzac ze swojego panelu wyswietla sie ta wiadomosc.
Informacja
Chciałeś zarządzać użytkownikiem o statusie założyciela. Tylko założyciele mogą zarządzać założycielami.
Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Skasowanie administratora!
Re: Skasowanie administratora!
Tak jak tam jest napisane: musisz mieć uprawnienia założyciela. To jest taka opcja, którą się zaznacza w UŻYTKOWNICY I GRUPY > ZARZĄDZANIE UŻYTKOWNIKAMI.
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
Re: Skasowanie administratora!
Mam bardzo zbliżony do powyższego wątku problem. Chciałem moderatora do poddziału dodać i coś namieszałem, że ani jako Admin, ani ten user nie może pisać nowych postów, jedynie edytować stworzone już wątki własne.Mary$ pisze:Tak jak tam jest napisane: musisz mieć uprawnienia założyciela. To jest taka opcja, którą się zaznacza w UŻYTKOWNICY I GRUPY > ZARZĄDZANIE UŻYTKOWNIKAMI.
Oczywiście jestem zaznaczony jako założyciel. Z tego co mi wiadomo, to widziałęm jakąś długą listę pod stworzone kategorie i podkategorie i pozaznaczałem i może to od teo.
Jednakże nie wiem już gdzie to jest i co zrobić, aby nie kasować użytkowników i przywrócić ustawienia w jakiś sposób chociaż dla mnie.
Chciałbym tego usera zrobić modem i nadać mu hasło, lecz przy wcześniej wspomnianym problemie z powodu kolizji uprawnień, nie jest to możliwe.
Czy mógłbym prosić o pomoc?