TS GALLERY - po instalacji nie wyświetla podstron
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
TS GALLERY - po instalacji nie wyświetla podstron
Witam, zainstalowałem TS_GALLERY i wszystko ładnie śmiga tylko nie wyświetla: następujących podstron:
ucp.php
memberlist.php
profili użytkowników
ucp.php
memberlist.php
profili użytkowników
Re: TS GALLERY - po instalacji nie wyświetla podstron
Nie rozumiem? Po wejściu w profil jest jakiś błąd?
czyli źle zainstalowałeś.
sprawdź te pliki jeszcze raz czy ich edycja jest poprawna, zgodnie z instrukcją
sprawdź te pliki jeszcze raz czy ich edycja jest poprawna, zgodnie z instrukcją
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Problem z tym, że tych plików nie edytuje się przy instalacji! Edytuje się co prawda memberlist.php ale próbowałem wgrać oryginalny i jeszcze raz zmodyfikować i lipa;/
Spróbuj od nowa zmodyfikować wszystkie pliki. Możliwe, że to jakiś błąd w modyfikacji bo to w końcu MOD w fazie rozwojowej.
modyfikacja raczej jest poprawna. instalowałem ją pod adresem: http://www.rokor1.pl/forum/ -> http://www.rokor1.pl/forum/gallery/menu.php i działa bez problemu.
znalazłem: link
Jakim programem edytowałeś pliki? Ja PSPadem 4.5.3
Próbowałem też WordPadem tylko memberlist.php zmienić, ale nie pomogło...chyba będę musiał na nowo spróbować instalke moda;/ Na stronie która podałem piszą, że ponoć tylko pliki językowe trzeba edytować...tylko jakiego programu użyć?
Jakim programem edytowałeś pliki? Ja PSPadem 4.5.3
Próbowałem też WordPadem tylko memberlist.php zmienić, ale nie pomogło...chyba będę musiał na nowo spróbować instalke moda;/ Na stronie która podałem piszą, że ponoć tylko pliki językowe trzeba edytować...tylko jakiego programu użyć?
zawsze używam tylko: kED2
adres->http://www.freezone.fc.pl/index.php?file=soft
adres->http://www.freezone.fc.pl/index.php?file=soft
Czy w tym modzie trzeba edytować pliki językowe? Jeżeli tak to możliwe, że tam zrobiłeś błąd lub zapisałeś plik w złym kodowaniu.