Tak przegladam panel admina i nie moge znalesc opcji do zmiany user_menu ? moze ktos podpowie gdzie to jest lub jak to recznie zmienic ? w jakim pliku ? Mam phpbb3 i moda Portal 1.2.2 wrzuconego.
Dzieki
Portal a user_menu
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Portal a user_menu
a co to jest to user_menu ?? może byś opisał co chcesz zmienić i na co ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
po lewej stornie masz menu ( user_menu - menu uzytkownika ) chcialbym wiedziec gdzie moge zmienic odnosniki czyli dodac nowe lub usunac zbedne
masz na glownej stonie phpbb.pl MENU GŁÓWNE i pytam gdzie to sie zmienia ? gdzie jest to w AP
masz na glownej stonie phpbb.pl MENU GŁÓWNE i pytam gdzie to sie zmienia ? gdzie jest to w AP
nadal nie rozumiem. panel użytkownika zmieniasz w PA-system-zarządzanie modułami-panel usera
a menu z góry strony to dwa pliki
overall_header.html i functions.php
a menu z góry strony to dwa pliki
masz na głownej stronie(http://www.phpbb.pl/) MENU GÓŁWNE tak? i ja sie pytam gdzie to sie zmienia, nie pytam o górne menu tylko o to co masz po lewej strone czyli
MENU GŁOWNE
Czym jest phpBB
Demonstracje
O nas
w joomli to sie zmienialo w panelu a tutaj jak i gdzie to sie zmienia, lub jaki plik trzeba edytowac....
MENU GŁOWNE
Czym jest phpBB
Demonstracje
O nas
w joomli to sie zmienialo w panelu a tutaj jak i gdzie to sie zmienia, lub jaki plik trzeba edytowac....
napisałem:
mateusz pisze:a menu z góry strony to dwa pliki
To jest autorski portal. W phpBB3 nie ma takiej funkcjonalności (możesz zainstalować sobie odpowiednią modyfikację).