Zmiana STYLE i brak dostępu do PA
Zmiana STYLE i brak dostępu do PA
Zmieniłem styl i nie mogę dostać sie do PA. Wiem, że hasła są kodowane w hash. Mam dostęp do bazy mysql. Zmieniłem w php_user zakodowane w md5 hash i nic
HELP !!!
Re: Zmiana STYLE i brak dostępu do PA
a co wyświetla się, gdy chcesz się dostać do PA?
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
Standardowy komunikat błędu logowania:
"Żeby uzyskać dostęp do Panelu Administracyjnego, musisz podać swoje hasło." - a podaje
"Żeby uzyskać dostęp do Panelu Administracyjnego, musisz podać swoje hasło." - a podaje
W phpBB3 hasła nie są kodowane w md5 tylko poprzez funkcję phpbb_hash().kakacz pisze:Zmieniłem w php_user zakodowane w md5 hash i nic HELP !!!
Kod: Zaznacz cały
$H$7JvW7lzLjhuneCuOwUkRK5ipmFXzh7Re: Zmiana STYLE i brak dostępu do PA
wklejam to tylko w phpbb_user czy gdzieś jeszcze?
Nie działa mi.
A jeśli usunę ten styl z serwera przez ftp?
Nie działa mi.
A jeśli usunę ten styl z serwera przez ftp?
Nie rozumiem, zmieniłeś styl ale co do tego ma zmiana hasła. Po co to zmieniałeś? Przy logowaniu do PA wpisujesz te samo hasło co przy logowaniu na forum.
Zmieniłem styl i nie mogę się zalogować do PA. Na forum się loguję starym hasłem i mam dostęp do panelu moderatora.
Wyczytałem gdzieś na forum, że inni też mieli ten problem, ale nie było wyjaśnienia problemu.
Wyczytałem gdzieś na forum, że inni też mieli ten problem, ale nie było wyjaśnienia problemu.
Czy styl jest przystosowany do phpBB 3.0.0?
Tak. Chyba zrobię ponowną instalację forum. Szkoda, bo trochę się napracowałem.
Może ten artykuł Ci pomoże - http://www.phpbb.pl/artykuly-k13/71/
Nie chce zaśmiecać więc piszę tutaj.
Zainstalowałem ponownie i jest OK.
Po zmianie stylu na subsilver2 nie ma możliwości pisania nowych wątków, postów itp. Podobnie z innymi szablonami.
Co może być przyczyną?
Zmieniam styl ponieważ w prosilver nie mogę zminić META TAG - ów. Zmieniam w pliku overall_header ale po odświeżeniu nie ma zmian. W pozostałych stylach widać nowe META ale nie można pisać wątków. Już mi ręce opadają.
Dzięki za pomoc.
Zainstalowałem ponownie i jest OK.
Po zmianie stylu na subsilver2 nie ma możliwości pisania nowych wątków, postów itp. Podobnie z innymi szablonami.
Co może być przyczyną?
Zmieniam styl ponieważ w prosilver nie mogę zminić META TAG - ów. Zmieniam w pliku overall_header ale po odświeżeniu nie ma zmian. W pozostałych stylach widać nowe META ale nie można pisać wątków. Już mi ręce opadają.
Dzięki za pomoc.
Może byś poszukał na forum o tym problemie, bo już takie pytanie pojawiło się chyba ze 100 razy. Wgraj na serwer do katalogu stylu polskie przyciski.