Witam zwracam się do Forumowiczów o pomoc. Próbowałem googlować już ten temat, szukałem również na Waszym forum. Niestety nie znalazłem rozwiązania mojego problemu, stąd ten temat.
Na czym polega problem.
Pobrałem z Waszej stronki MOD Shout Box 1.1.0 PL. Zainstalowałem zgodnie z instrukcją install.xml. Cała instalka oraz modyfikacja plików przebiegła pomyślnie. Nie mam komunikatu o błędach.
Po wejściu do PA widzę nową zakładkę .MODY a w niej AJAX SHOUTBOX.
Uprawnienia zostały nadane. Dla grup użytkownicy zarejestrowani oraz administratorzy.
Pomimo wykonania wyżej opisanych czynności nie widzę modułu ShoutBOX na forum.
Sprawdzałem parę razy czy wszystkie pliki podane w install.xml zostały zmodyfikowane. Wszystkie wyglądają poprawnie.
Kończą mi się pomysły. Może macie jakiś pomysł lub sugestię co jeszcze mogę sprawdzić ew. co mogłem pominąć.
Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Wersja forum: 3.0.1 PL
Pozdrawiam, Mariusz.
Shout Box 1.1.0 PL
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Shout Box 1.1.0 PL
Odświeżyłeś szablon Twojego stylu po zainstalowaniu modyfikacji?
-
marioonline
Re: Shout Box 1.1.0 PL
Wiedziałem że chodzi o jakąś banalną rzecz. Faktycznie szablon nie był odświeżony.
Wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam, Mariusz.
Wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam, Mariusz.