Okienko przy rejestracji
Okienko przy rejestracji
witam, jak zmienic tresc okienka ktore wyskakuje podczas rejestracji i gdzie mamy wybor dwoch opcji:
zgadzam sie na te warunki
nie zgadzam sie na te warunki
zgadzam sie na te warunki
nie zgadzam sie na te warunki
Re: Okienko przy rejestracji
Witaj,

a dokładniej:language\pl\ucp.php
Pozdrawiam'TERMS_OF_USE_CONTENT' =>
W pliku /language/pl/ucp.php znajdź 'TERMS_OF_USE_CONTENT' i zmieniasz wartość (po prawej stronie, między apostrofami) dla tego elementu.
nie wiem czy jestem taki ułomny czy co, ale jak zmieniam tam jakąś treść to cos mi pisze na samej górze forum + czcionka jest 3x wieksza
btw: gdzie w PA mam wpisac dane emaila z ktorego maja przychodzisz maile potwierdzajace zarejestrowanie uzytkownika?
btw: gdzie w PA mam wpisac dane emaila z ktorego maja przychodzisz maile potwierdzajace zarejestrowanie uzytkownika?
Pokaż jak wygląda ta linia po twojej zmianie.nie wiem czy jestem taki ułomny czy co, ale jak zmieniam tam jakąś treść to cos mi pisze na samej górze forum + czcionka jest 3x wieksza
Regulamin forum: jeden problem = jeden temat.btw: gdzie w PA mam wpisac dane emaila z ktorego maja przychodzisz maile potwierdzajace zarejestrowanie uzytkownika?
Kod: Zaznacz cały
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3526: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/ucp.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3528: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/ucp.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/ucp.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3530: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/ucp.php:1)
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2008, 17:31 przez Psiaczek, łącznie zmieniany 2 razy.
Psiaczek, miałeś pokazać linię z pliku ucp.php, a nie błąd, który wyskakuje 
A masz to, co wpisałeś ujęte w apostrofy? Ma wyglądać tak:
a nie tak:
A masz to, co wpisałeś ujęte w apostrofy? Ma wyglądać tak:
'TERMS_OF_USE_CONTENT' => 'Blablablablabla.....'Kod: Zaznacz cały
'TERMS_OF_USE_CONTENT' => Blablablablabla.....`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
Co to jest?
To jest twój plik ucp.php? Jeżeli tak, to żeś nieźle namieszał, bo z ponad 500 linii zostało tyle:
<script type="text/javascript"><!--
document.writeln('<'+'scr'+'ipt type="text/javascript" src="http://home.hit.stat.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/script.js?id=dvzldIeKbYuAD4yv4dVo.8TWLbp1tIMOJESssgmbWl..R7"></'+'scr'+'ipt>');
//--></script>`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
Wysłałem to do siebie na srv, wszystko działa, a tym bardziej nie ma błędów. Podczas rejestracji pokazuje tekst który wpisałeś w ucp.php.
a u mnie wyskakuje taki blad...
i powieksza mi czcionke
http://img84.imageshack.us/img84/1043/bladjh9.jpg
i powieksza mi czcionke
http://img84.imageshack.us/img84/1043/bladjh9.jpg
Bo zrobiłeś w tym pliku (ucp.php) spacje przed <?php lub po ?>.
nie ma tam zadnej spacji