Mam pewien problem.
Otóż, tworzę forum, ale chcę by wyglądało ono tak jak www.phpbb.pl/forum a u mnie, gdy dodaję działy to następne mogę dodać do rodzica czyli od razu go nie widać tylko tylko dopiero po tym jak użytkownik wejdzie w odpowiedni dział, a ja chcę żeby wszystkie fora były widoczne w odpowiednich działach. Nie wiem jak to zrobić w wersji phpBB3 proszę o pomoc.
Zarządzanie forum
Re: Zarządzanie forum
Przy dodawaniu/edycji forum ustaw Wyświetl subforum pod opisem forum nadrzędnego: TAK.
Dzięki za pomoc
tylko, że nie o to mi chodziło. chodzi mi o takie wyświetlanie jak było w wersji phpBB2, jest forum, w forum działy, a w działach widoczne kolejne działy pod poprzednimi, np. na tym forum na stronie głównej jest forum phpBB3.x.x. a pod nim są kolejne działy widoczne jak w wersji phpBB2. Na pewno się da jakoś to zrobić.
tylko, że nie o to mi chodziło. chodzi mi o takie wyświetlanie jak było w wersji phpBB2, jest forum, w forum działy, a w działach widoczne kolejne działy pod poprzednimi, np. na tym forum na stronie głównej jest forum phpBB3.x.x. a pod nim są kolejne działy widoczne jak w wersji phpBB2. Na pewno się da jakoś to zrobić.
witam, mam glupie pytania, jak dodawac subfora w wersji 3.0.1?
Dodajasz normalnie jak zwykłe forum, tylko wybierasz odpowiednie forum w opcji Forum nadrzędne.Psiaczek pisze:witam, mam glupie pytania, jak dodawac subfora w wersji 3.0.1?
Dzieki juz sobie poradzilem.