wylogowywanie
wylogowywanie
zaktualizowałem skrypt 3.0.0 na 3.0.1, nie wiem czy dobrze ale jest, tylko teraz mam problem ponieważ jak się loguje pisze że mnie zalogowało a po chwili jestem wylogowany o co chodzi ?
Re: wylogowywanie
Masz nie poprawnie ustawione cookies, wejdź do phpMyAdmina, następnie w tabelę phpbb3_config, sprawdź jakie masz wartości dla cookie_domain i podaj.
nie widze tam takiej tabeli jak phpbb3_config, po prawej stornie mam taką phpbb3_config ale niewiem czy o to chodzi a jak do niej wchodze to nie ma tam takiego czegoś jak cookie_domaindaro pisze:Masz nie poprawnie ustawione cookies, wejdź do phpMyAdmina, następnie w tabelę phpbb3_config, sprawdź jakie masz wartości dla cookie_domain i podaj.
Tak to ta tabela, jak w nią wejdziesz to kliknij w zakładkę Szukaj, wpisz w pole config_name "cookie_domain" i szukaj. Pokaże Ci się ten rekord, podaj co Ci sie pokazało.
Przez jaki adres wchodzisz na forum?
normalnie czyli przez ten http://www.webfifa.yoyo.pl
Czy pliki phpBB, które są na serwerze zostały zmodyfikowane?
tzn. że co ??daro pisze:Czy pliki phpBB, które są na serwerze zostały zmodyfikowane?
wgrałem aktualizacje phpBB-3.0.0_to_3.0.1.zip, podminiłem pliki które tam były z tymi które miałem na ftp i to wszystko
Czy przed aktualizacją wszystko było dobrze?
tak było dobrzedaro pisze:Czy przed aktualizacją wszystko było dobrze?