Evil Quick Reply
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Evil Quick Reply
Czy mógłbyś mi opisać jak zainstalować tą modyfikację poprawnie?
Pozdrawiam, DearD
Pozdrawiam, DearD
OK, dzięki @daro, a czy możesz dać jakiegoś screen'a lub demo tej modyfikacji, bo chciałbym zobaczyć czy ona jest podstawową czy bardziej rozbudowaną modyfikacją szybkiej odp., która zawiera m.in. Temat, BBcode...
-
mateusz232
poda ktos screena bo nie wiem jak to wyglada..
Hmm.. a ja mam dosyć dziwny problem. Otóż zainstalowałem tą modyfikacje wrzuciłem pliki i z edytowałem tak jak pisało w instrukcji, po ukończeniu wyczyściłem cache. Wchodząc na jakikolwiek temat nie mam nic związanego z szybką odpowiedzią :/ Nie mam nawet błędu na stronie jest tak jak było czemu tka jest?
@edit:
Wiem, że tam są jeszcze dodatki takie jak np. BBcodeki pojawiające się czy emtikonki, ale ich nie ruszałem ponieważ wpierw chciałem 'czystą' modyfikację zobaczyć, a tu nic :/ No chyba, że trzeba wszystko zainstalować? Ja na razie wrzuciłem pliki z folderu "root" i postępowałem zgodnie z install.xml - czy mam inne pliki również instalować?
@edit:
Wiem, że tam są jeszcze dodatki takie jak np. BBcodeki pojawiające się czy emtikonki, ale ich nie ruszałem ponieważ wpierw chciałem 'czystą' modyfikację zobaczyć, a tu nic :/ No chyba, że trzeba wszystko zainstalować? Ja na razie wrzuciłem pliki z folderu "root" i postępowałem zgodnie z install.xml - czy mam inne pliki również instalować?
Zobacz czy pojawia się Szybka odpowiedź na forum jeżeli masz ustawiony język angielski.
Znalazłem screena wersji beta tego MODa:

Znalazłem screena wersji beta tego MODa:

Jak mogę zmienić język na forum bo po wejściu w ustawienia forum wybieram Britsh English i mam nadal wszystko po Polsku :/
Jak inaczej zmienić mam ?
Jak inaczej zmienić mam ?
Spróbuj zmienić w PA. Masz wgrany angielskie tłumaczenie?
Nie wiem ja ściągnąłem wersję z tego forum, a czy w neij było wgrane to Ty już powinieneś wiedzieć
)
PA - właśnie zmieniałem!! Wszedłem w PA >>> Ustawienia Forum >>> Wybrałem Język Britsh English (czy jakoś tak) >>> zatwierdziłem i bez zmian
PA - właśnie zmieniałem!! Wszedłem w PA >>> Ustawienia Forum >>> Wybrałem Język Britsh English (czy jakoś tak) >>> zatwierdziłem i bez zmian
W takim razie musiałeś coś źle zrobić podczas instalacji -> ta modyfikacja została wydana przez osobę, która z racji rangi na phpbb.com zajmuję się MODami do phpBB, do tego instalowała już ją masa użytkowników i nie było błędów - przynajmniej w tej wersji. Za jakiś czas (nie prędko) będę testował wszystkie MODy, które pojawią się na phpBB.pl.
Czyli chyba na razie odpuszczę sobie tą modyfikację.. 
Ja mam taki problem ze nie pokazuje mi buttona "quick reply" a na subsilver2 wogóle nie ma ani napisu "quick reply" ani buttona..
http://www.iv.pl/image/156815.jpeg
I o co chodzi tutaj:
http://www.iv.pl/image/156814.jpeg
Jest dwa razy Find i nie bardzo rozumiem :/
jest jakiś poradnik co opisuje wgrywanie modyfikacji? bo nie moge znaleźc a mam problemy..
http://www.iv.pl/image/156815.jpeg
I o co chodzi tutaj:
http://www.iv.pl/image/156814.jpeg
Jest dwa razy Find i nie bardzo rozumiem :/
jest jakiś poradnik co opisuje wgrywanie modyfikacji? bo nie moge znaleźc a mam problemy..
Nie wgrałeś ikonki szybkiej odpowiedzi (Quick Reply).
Wgrałem do odpowiedniego folderu:
odświerzam i nic 
A tak poza tematem to czy pliki a cache trzeba usuwać wszystkie?
Kod: Zaznacz cały
templates/prosilver/imageset/en/button_quick_reply.gifA tak poza tematem to czy pliki a cache trzeba usuwać wszystkie?
Wgrałeś ją też do imageset/pl/? Odśwież zbiór obrazków dla tego stylu w PA.