[2.0.x] phpbb a serwis.

Tutaj możesz luźno podyskutować o skrypcie phpBB. To forum nie służy do zgłaszania problemów, wykrytych błędów czy pytań odnośnie modyfikacji i stylów.
Snake

[2.0.x] phpbb a serwis.

Post autor: Snake » 29 października 2007, 22:17

Witam, szczerze nie wiedziałem jak inaczej nadać tytuł temu tematowi. A piszę bo chciałbym sie dowiedzieć gdzie szukać rozwiązań, bo chciałbym połączyć phpbb wraz z serwisem, a mianowicie mam phpbb i chciałbym utworzyć system logowania na stronie głównej taki, który by współgrał z bazą tą z forum, a następnie aby każdy miał swój profil także na stronie głównej taki trochę większy, z galerią itd. Dać się da tylko pytanie brzmi jak ? :)

mampytanie

Post autor: mampytanie » 30 października 2007, 08:18

Przemo ma wbudowany portal bodajze od razu jesli Cie to cieszy.
Polecam: Sklep z dobrymi książkami do poczytania.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 30 października 2007, 22:00

coś na temat łączenia było pisane. szukaj
a i wystarczy trochę pomyśleć i jak robić łączenie można wymyślić samemu. trochę php troszeczkę mysql i minimum chęci. A wszystko się da
gotowca ci nikt nie da szczególnie jeśli masz jakiś specjalny ten serwis. Jeśli tez jakiś gotowiec to można szukać u nas albo w google.
Przemo ma wbudowany portal bodajze od razu jesli Cie to cieszy.
ale Snake napisał że ma już forum i serwis to co twoja propozycja ma do problemu. Każesz mu wszytko przerabiać tylko dlatego ze chce łączyć logowanie ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Snake

Post autor: Snake » 30 października 2007, 22:13

tak zgadzam się, php i mysql i da rade. Gotowca nie szukam bo to chyba nie ma sensu no chyba, że łatwiej będzie mi przerobić takiego gotowca do postaci jaką ja będę miał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje o phpBB”