Nie mogę wejść w Panel Administracyjny

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Murdzi

Nie mogę wejść w Panel Administracyjny

Post autor: Murdzi » 20 października 2007, 13:41

Witam. Zainstalowałem na serwerze phpbb RC 7. Instalacja bez problemów, baza danych ok. Stronka główna chodzi, próbuję się zalogować - ok. Chcę wejść w Panel Administracyjny - kicha. Wyskakuje mi GENERAL ERROR: Module not accessible... O co chodzi? Próbowałem wejść jak miałem folder install na serwerze, to pokazywało, ze muszę go usunąć. Usunąłem i wyskoczyło coś takiego. Czy możecie mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny...

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 20 października 2007, 14:44

wszystkie pliki wgrałeś na serwer. sprawdź
instalacja na pewno bez błędów ???
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Murdzi

Post autor: Murdzi » 20 października 2007, 14:47

Ta, wszystkie pliki są na serwerze. Instalacja też zupełnie bez problemów... Nie wiem co to może być... Proszę, pomóżcie...

boodzik

Re: Nie mogę wejść w Panel Administracyjny

Post autor: boodzik » 27 listopada 2008, 20:46

Witam, dobre pytanie a brak odpowiedzi, mam ten sam problem i jako początkujacy administrator forum nie potrafie go ogarnąć. Może jakieś sugestie? Pozdrawiam

kojot76

Re: Nie mogę wejść w Panel Administracyjny

Post autor: kojot76 » 27 listopada 2008, 23:41

zainstaluj stabilna wersje :)

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”