Nie wiem chce zainstalowac forum na Lycosie wlaczylem juz w panelu PHP i MySQL wlacza mi sie instalator wypelniam tak jak na obrazku tutaj http://css.programuj.com/porady/ogolne/phpbb.php i wywala mi taki blad:
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
co to moze znaczyc ?
zaraz po instalacji message_die() was called multiple
szukaj na forum.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
przecież wiadomo że masz wpisywać cały albo fragment swojego błędu. trochę inwencji.
ty sie ciesz że nie zamykam tematu (za oklepany problem) a nie narzekaj.
ty sie ciesz że nie zamykam tematu (za oklepany problem) a nie narzekaj.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
driady, co to jest? message_die-was-called-multiple-times-t ... vt4839.htm
W dodatku nazwa działu to Najczęściej Zadawane Pytania
Ciężko znaleźć?
W dodatku nazwa działu to Najczęściej Zadawane Pytania
Ciężko znaleźć?
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów