Nowy styl przesłanie na server

Dyskusje na temat stylowania phpBB 2.0.x.
sprawler

Nowy styl przesłanie na server

Post autor: sprawler » 10 sierpnia 2007, 14:46

Wycztalem juz duzo na temat ale instlacji nowych stylów ale caly czas nie moge nawiazac polączenia za pomocą total commander moze robie cos nie tak ? (sieć -> Ftp nowe polącznie i wpisuje adres mojego forum) ,posiadam same forum bez strony ,czytajac wczesniej o zakladniu dowiedzialem sie ze sa rozne metody zakladania ftp ale u mnie wszystko bylo automatycznie wszedlem tylko na strone fora.pl wykonalem pare kliknięć i forum dziala ale czy to oznacza ze wybierajac ta metode zalozenia forum nie mam mozliwosci dogrania wlasnego stylu ??? ,pozatym w ustawieniach glownych panelu administracji mam takie pole jak sciezka skryptu i jest ono czyste czy powinienem tam cos wpsiac??? ,nigdy wczesniej nie mialem wlasnego forum a bardzo chcialbym wgrac inny styl ,jezeli to nie sprawi problemu prosze o wejscie na strone fora.pl i zalozenie poprzez ta strone wlasnego forum a nastepnie sprobowania wrzucenia wlasnego stylu(phpbb2.pl) na te forum

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 10 sierpnia 2007, 15:27

sprawler pisze:nie mam mozliwosci dogrania wlasnego stylu ???
Nie masz.

Na fora.pl nie masz dostępu do FTP. Możesz wybrać styl tylko z dostępnych. Najpierw musisz zainstalować jakiś styl (PA -> Style -> Dodaj)
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Awatar użytkownika
redaways
Kontakt:

Post autor: redaways » 10 sierpnia 2007, 22:07

Jezeli masz troche chęci zrob sobie konto na darmowym serwerze lub kup w webd.pl za niewielka cene i zainstaluj sa tu poradniki na foruma jak nie to napisz na gg zainstaluje tobie i wgram. Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Style”