pomoc z forum
pomoc z forum
Witam. zainstalowałem forum i teraz gdy go włączam wyskakuje mi u gory cos takiego:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 104: sprintf(): Too few arguments
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4181: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4184: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4185: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
Proszę o pomoc
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 104: sprintf(): Too few arguments
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4181: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4184: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4185: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
Proszę o pomoc
gdzieś już ten błąd widziałem opisany. powoduje go połączenie rc4 i plików językowych dla rc3 
w pliku: common.php zmień %s%s%s na %s
tak to jakoś szło
nie wiem czy działa. rozwiązanie z innego tematu 
w pliku: common.php zmień %s%s%s na %s
tak to jakoś szło
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Dokładniej ten temat i mój post: viewtopic.php?t=6265
problem z napisami na poczatku strony sie rozwiazal. lecz jest pare innych problemów:
1 z nich to ze nikt nie moze pisac postow ani zakladac tematów
a 2 z nich to taki ze nie widac pierwszej kategorii na forum.
jeszcze mam problem z zainstalowanie stylu ale to juz pozniej jak forum bedzie normalnie dzialalo
1 z nich to ze nikt nie moze pisac postow ani zakladac tematów
a 2 z nich to taki ze nie widac pierwszej kategorii na forum.
jeszcze mam problem z zainstalowanie stylu ale to juz pozniej jak forum bedzie normalnie dzialalo
Madol1 zajrzyj do dokumentacji. Trzeba ustawić najpierw odpowiednie zezwolenia. Jak zainstalować styl też tam znajdziesz.
nie pokazuje sie ikonka i dlaczego pierwsza kategoria z forami nie jest wyswietlana. podaje linka do forum http://www.rhingsm.elektroda.eu/phpBB3
wyczyść folder cache
udostępnij możliwość pisania dla gości aby było prościej sprawdzać
przeglądnij jeszcze raz ustawienia. zauważ ze uprawnienia są dwojakie. dla grup i dal pojedynczych userów posprawdzaj jeszcze raz wszystko
zerknij do jakich grup należysz.
jeśli nic nie edytowałeś w plikach to nadpisz je dla pewności jeszcze raz z czystej paczki
i tak dla porządku powinno być 1 temat = 1 problem. aby już nie mieszać to może nie rozdzielajmy tego tylko popraw tytuł tematu aby jakoś bardziej opisywał problemy
udostępnij możliwość pisania dla gości aby było prościej sprawdzać
przeglądnij jeszcze raz ustawienia. zauważ ze uprawnienia są dwojakie. dla grup i dal pojedynczych userów posprawdzaj jeszcze raz wszystko
zerknij do jakich grup należysz.
jeśli nic nie edytowałeś w plikach to nadpisz je dla pewności jeszcze raz z czystej paczki
i tak dla porządku powinno być 1 temat = 1 problem. aby już nie mieszać to może nie rozdzielajmy tego tylko popraw tytuł tematu aby jakoś bardziej opisywał problemy
a panie kolego wgrałeś polskie ikonki bo tak jak by mi ich brakowało
wykonałeś to co pisałem wcześniej ??
wykonałeś to co pisałem wcześniej ??