Witam
Jestem adminem na wyżej wymienionym forum i z zasady bywam tam sporadycznie. Jednak teraz pojawił się problem z apf.
W PA w zakładce apf powinien być spis pól stworzonych przez tego moda. a tam jest pusto nie pokazuje pól zrobionych do tej pory ani nowych które chciałem stworzyć. jednak jeśli klikam opcje zmiany kolejności podczas rejestracji albo w innym miejscu to widze spis normalnie.
dziwna sprawa jest też z tymi polami na forum. gdy chce je edytować w swoim profilu to ich nie ma. tak jakby nie istniały. gdy oglądam swój profil to również ich nie widze jednak jeśli się wyloguje i oglądnę profil to te pola się pojawiają. zobaczcie ze wy je zobaczycie:
http://www.atleci.pl/profile.php?mode=v ... ile&u=2247
tymczasem ja po zalogowaniu ich już nie widze. możecie wyjaśnić co sie stało ?? bo ja od dwóch dni nad tym siedzę i chyba nie dojdę.
brak pól w APF
brak pól w APF
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
mod działała na tym forum do dłuższego czasu. problem pojawił się po przenosinach. dokładnie po skopiowaniu go do innego folderu. wtedy padło. nie ruszałem bazy sql. tylko skopiowałem pliki z folderu a do b i uruchomiłem forum.daro pisze:Musiałeś coś sknocić przy instalacji moda.
jednak sprawa rozwiązana. nadal nie znam powodu ani konkretnego rozwiązania ale zrobiłem tak:
wszedłem do swojego profilu. nie widząc opcji klikałem przycisk zapisz. później wszedłem do PA i zobaczyłem ze pola się pojawiły. zaglądam od nowa do profilu i widze opcje. czyli problem rozwiązany jednak sensownego wytłumaczenia brak. jedyne co to chyba pomogło zapisanie danych w profilu.
grunt że działa. dzięki za dobre chęci
wykonywałem ją wiele razy i nic nie dawała. dziwny był ten błąd. sam się pojawił i prawie sam zanikł. cuda w phpbb2daro pisze:Zrób jeszcze synchronizacje pól profilu i będzie dobrze