Zła sesja. Proszę powtórzyć wpis
Zła sesja. Proszę powtórzyć wpis
Taki komunikat się pojawia jak się chcą zarejestroewać nowi użytkownicy na forum. niedawno aktualizowałem wersje forum z 2.0.21_do_2.0.22. Przedtem nie było problemów z rejestracją. Może ma ktoś jakieś sugestie. Szukałem na forum ale takiego wątku nie znalałem. Prosze o pomoc
nie znam błędu o nazwie zła sesja w phpbb
może coś namieszałeś w pliku sessions.php ?? sprawdź go albo/i wyczysć tabele sesji z sql przy pomocy phpmyadmin
może coś namieszałeś w pliku sessions.php ?? sprawdź go albo/i wyczysć tabele sesji z sql przy pomocy phpmyadmin
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Dzikuje za odpowiedź
Niestety nic to nie dalo. Wyczyściłem tabele i wgrałem na wszeliki wypadek raz jeszce session.php. Ciągle ten sam komunikat 
widać nie rozumiesz tego co pisze.
podaj dokładny komunikat błędu. bo nikt zagdywać nie będzie.
podaj dokładny komunikat błędu. bo nikt zagdywać nie będzie.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
odp
Jak w temacie. A ściślej bez polskich liter: Zla sesja. Prosze poworzyc wpis.
Taki komunikat się pojawia jak wpisuję podstawowe dane, haslo z obrazka i "wyślij"
[ Dodano: 26 Marzec 2007, 09:50 ]
Widzę że jednak temat jest nie znany nikomu. W takim razie pozostaje mi ponowna unstalacja php
Taki komunikat się pojawia jak wpisuję podstawowe dane, haslo z obrazka i "wyślij"
[ Dodano: 26 Marzec 2007, 09:50 ]
Widzę że jednak temat jest nie znany nikomu. W takim razie pozostaje mi ponowna unstalacja php