Witam ,
mam problem z jedna rzeczą na swoim forum , a mianowicie chciałbym zmienic znaczki przy nazwach działów [ z takich : ť na strzałki ]
Problem przedstawia zdjecie: http://img130.imageshack.us/img130/9238/ddddbd7.jpg
z góry bardzo dziekuje za pomoc
Pozdro
specjalny znak przy nazwach tematu
a dlaczego nie szukasz tylko bezmyślnie walisz nowy temat ???
viewtopic.php?t=3632&highlight=%BB
nie che mi się klikać minusa dlatego nie masz ost. ale się pilnuj
viewtopic.php?t=3632&highlight=%BB
nie che mi się klikać minusa dlatego nie masz ost. ale się pilnuj
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Dzięki wielkie , częściowo już mi to pomogło, ale tylko częściowo, ponieważ gdy wchodze np w dział regulamin, a potem jeszcze np w regulamin forum 71 to : Forum SiedemJeden Strona Główna >> Regulamin
Forum SiedemJeden Strona Główna ť Regulaminť regulamin forum 71
Strzałki działają tylko w pierwszych stronach po wejsciu do działu ze strony głownej
Jak mozna rozwiązać ten problem ?
pozdro
Forum SiedemJeden Strona Główna ť Regulaminť regulamin forum 71
Strzałki działają tylko w pierwszych stronach po wejsciu do działu ze strony głownej
Jak mozna rozwiązać ten problem ?
pozdro
aby nie wchodzić w szczegóły to przeszukaj wszystkie pliki tpl i zamień te znaki wszędzie. możesz darować sobie folder admin w stylach.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info