Brak obrazka w 2.0.21
Brak obrazka w 2.0.21
Witam, jakiś czas temu zainstalowałem wersje 2.0.21 jednak w panelu administratora nie mam opcji aktywowania zarejestrowania po wpisaniu kodu z obrazka. Jak to uruchomić, skoro nie ma tego w panelu?
Palmo, jak nie ma jak jest 
PA
Ogólne
Konfiguracja
Potwierdzenie wizualne
Tak
Następnym razem poszukaj trochę, bo było nie raz wałkowane na forum.
PA
Zapraszam na Forum komputerowe
Darmowe pozycjonowanie. Nie zwlekaj!
Gdyby to było to bym tutaj nie pisał. Nie mam takiej opcji w konfiguracji, po prostu jej nie ma. Wiem, że ta wersja powinna to mieć... nie wiem co jest nie takAlien pisze:Palmo, jak nie ma jak jest
PAOgólne
Konfiguracja
Potwierdzenie wizualne
Tak
Palmo, dłubałeś coś w plikach katalogu /admin ? Może nadpisz je z gotowej paczki.
Zapraszam na Forum komputerowe
Skopiowałem do SubSilver katalog admin, nic się nie zmieniło. Jedynie co to zmieniłem grafikę, ale nie sądzę zeby to namieszało... jaki to plik może być?KdA pisze:Może masz starą wersję stylu lub coś takiego. Nadpisz katalog subSilver plikami z nowej paczki phpBB 2.0.21 i tak jak pisze Alien folder admin.
[ Dodano: 05 Grudzień 2006, 17:52 ]
Doszedłęm do tego, że...
Mam wgrane styl FANTASTICO i pewnie nie jest z tym kompatybilny. Orientuje sie ktoś jakie pliki bym musiał nadpisać, żeby ten obrazek sie pojawiał?
Wstawiłem admina z Sub silver, zaznaczyłem obcje aktywacji z obrazka, jednak nadal go nie widac przy rejestracji.
Palmo kłania się dział FAQ. Zobacz na stronę zrobioną przez Mateusza: http://naszapierwsza.w.interia.pl/pomoc ... zacja.html Wykonaj daną aktualizację.