Witam Was!
Chciałem wprowadzić możliwość polecania forum znajomym. Wiem, że trzeba utworzyć pole adv_person ale nie mam pojęcia co dalej, jak to skonfigurować, aby każdy w profilu miał swój własny link do polecania i naliczało mu osoby?
Bardzo proszę o pomoc!
Zaproszone osoby. Jak aktywować?
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
no to źle zainstalowałeś. bo raczej mod jest dobry skoro ini go używają
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Nie ten dział - przenoszę 
squesh, ten link każdy widzi w swoim "widoku profilu". Tylko Ty widzisz ten link, innych linków u kogoś nie zobaczysz.
W PA->Pola profilu->I tutaj edytuj to pole adv_person i zaznacz tą opcję "Widoczne w widoku profilu->Tak"
.
squesh, ten link każdy widzi w swoim "widoku profilu". Tylko Ty widzisz ten link, innych linków u kogoś nie zobaczysz.
W PA->Pola profilu->I tutaj edytuj to pole adv_person i zaznacz tą opcję "Widoczne w widoku profilu->Tak"
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów