Witam. Mam problem, szukałem na forum ale podobnego nie znalazłem, więc pisze:)(może ktoś mi pomoże)
Otóż wyłączyłem kiedyś całe forum (zablokowałem uzytkowników, wyłączyłem tematy) poprostu go wygasiłem z nadzieją że kiedyś w przyszłości uruchomie. Tak tez i się stało. Zostawiłem tylko jedno wejście dla admina tego głównego. Jednak zapomniałem hasła. Gdy wysyłam maila z przypomnieniem pisze NIEUTORYZOWANY. Co moge w tej sytuacji zrobić??? Jak mam odzyskać hasło???
Pozdrawiam
PONOWNE ZAŁĄCZENIE
paulo, niby tak łatwo nie da rady jego rozkodować, ale może w phpMyAdminie zmienić hasło ręcznie w tabeli.Co za problem? 
Zapraszam na Forum komputerowe
Darmowe pozycjonowanie. Nie zwlekaj!
a to że najpierw to hasło trzeba zakodowaćAlien pisze:Co za problem?
a włączyć forum możesz też w tabeli config w php.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
ja nigdzie nie mówiłem że to problem. ja tylko napisałem że najpierw trzeba je zakodować. co kilku procentom userów tego forum sprawiło by problem

takich stron jest wiele. znajdż tak szybką metode odwrotnąAlien pisze:http://widmo.biz/?show=tools&id=md5
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
z tym jest właśnie problem. Łatwo odhassuje się hasło do 5 znaków. Więc jeżeli będzie dłuższe to wątpie żebyś je odzyskałmateusz pisze:znajdż tak szybką metode odwrotną
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
A nie lepiej stworzyc nowego admina? Zarejestruj sie jako zwykly user, nastepnia w PMA ustaw user_level 1 (dzieki temu nadasz prawa admina). Mozesz rowniez stworzyc testowe konto administracyjne wykonujac zapytanie SQL 
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów