Witajcie,
Ściągnałem sobie ze stronki http://www.phpbb.pl paczke z ponad 200 aktualizacjami do forum by przemo. Powstaje pytanie czy moge te pliki, ktore sa w paczce pozamieniac juz z istniejacymi ? Nie bedze zadnych problemow ?
Instalacja Skryptów by Przemo
Tak, ale dopiero po aktualizacji. Jak to zrobić? Zobacz tutaj.Griszas24 pisze:Powstaje pytanie czy moge te pliki, ktore sa w paczce pozamieniac juz z istniejacymi ?
Dzieki za wyrozumialosc,
A ma ktos moze Krytyczna poprawka zabezpieczen do wersji 1.12.5 ? Bo ze strony przema nie da rady sciagnac pliku w postaci zipa tylko w postaci download.php jesli tak prosze o przeslanie pliku na adres kaczma11@gmail.com z gory wielkie dzieki
A ma ktos moze Krytyczna poprawka zabezpieczen do wersji 1.12.5 ? Bo ze strony przema nie da rady sciagnac pliku w postaci zipa tylko w postaci download.php jesli tak prosze o przeslanie pliku na adres kaczma11@gmail.com z gory wielkie dzieki
skoro mówimy o przemie to nie ten dział. przenosze
a co do pliku to ręcznie mu zmień nazwe i zadziałą bez problemu
a co do pliku to ręcznie mu zmień nazwe i zadziałą bez problemu
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Ok zmienilem ten plik co sciagnelm mimo to komunikat o krytycznej poprawce wyswietla sie dalej, druga sprawa to e-maile i aktywacja kont:
Problem polega na tym ze jak ktos sie probuje zarejestrowac po wypelnieniu wszystkich pól i po wcisnieciu rejestruj pokazuje sie biala strona, uzytkownik jest zarejestrowany, ale on nie dostaje zadnej informacji
Kolejny problem kiedy ustawiam smtp dla interii to wyskakuje mi:
Could not connect to smtp host : 113 : Brak trasy do hosta
mozna to sprawdzic poprzez http://www.lykeion.ovh.org
Mozna proscic jeszcze o pomoc ?
Problem polega na tym ze jak ktos sie probuje zarejestrowac po wypelnieniu wszystkich pól i po wcisnieciu rejestruj pokazuje sie biala strona, uzytkownik jest zarejestrowany, ale on nie dostaje zadnej informacji
Kolejny problem kiedy ustawiam smtp dla interii to wyskakuje mi:
Could not connect to smtp host : 113 : Brak trasy do hosta
mozna to sprawdzic poprzez http://www.lykeion.ovh.org
Mozna proscic jeszcze o pomoc ?
1 temat = 1 problem
w treści komunitaku pisze wyraźnie:Griszas24 pisze:Ok zmienilem ten plik co sciagnelm mimo to komunikat o krytycznej poprawce wyswietla sie dalej
Ten komunikat zniknie za 30 dni.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info