CR+Sex ranks 2.0.1 - automatyczny wybór płci

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
Red_

CR+Sex ranks 2.0.1 - automatyczny wybór płci

Post autor: Red_ » 14 września 2006, 20:41

Zacznę od tego, że przeszukiwałem forum, jednak w znalezionych tematach nie znalazłem odpowiedzi na pytanie.
Temat dotyczy dodatku do Color Ranks - sex ranks w wersji 2.0.1. Problem polega na tym, że - z tego co wyczytałem - przy rejestracji, jeśli nowy użytkownik nie zaznaczy żadnej płci, ma ona wartość 0 i nie jest wyświetlana w profilu i w widoku tematu. Niestety u mnie, automatycznie wybierana jest płeć męska. Sprawdziłem kod i wydaje mi się, że dobrze wykonałem instrukcje. Być może jednak coś przeoczyłem. Jak rozwiązać problem i z jakiego powodu może powstwać błąd - co jest odpowiedzialne za początkowe wskazanie wartości 0 przy płci?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Awatar użytkownika
Betrayal
Zasłużony

Post autor: Betrayal » 17 września 2006, 14:54

Red_, zainstaluj Gender Hack, tam jest możliwość wyboru płci ;)

Red_

Post autor: Red_ » 17 września 2006, 18:52

Nie, chcę zostać przy płciowym dodatku ;) do Color Ranks. Wiem, że automatycznie nie jest wyświetlana żadna płeć, więc może popełniłem jakiś błąd, chociaż wydaje mi się, że go nie popełniłem. Stąd moje pytanie: co jest odpowiedzialne za początkowe nie wyświetlanie płci użytkownika bez uprzedniego wyboru?

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 17 września 2006, 19:01

Zapewne źle wyedytowałeś pliki. Zainstaluj jeszcze raz hacka aby wykuczyć tą możliwość.

PS. Wykonałeś zapytanie od tego hacka?
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Red_

Post autor: Red_ » 17 września 2006, 19:06

Tak, wykonałem zapytania. Spróbowałem jeszcze raz zainstalować mod, niestety nie przyniosło to żadnych zmian. :(

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”