Jak pokolorowac shoutboxa?
- MattdeRock
- Kontakt:
Jak pokolorowac shoutboxa?
Mam problem, chce dopasowac kolor shuotboxa do koloru forum i wiem jak :/ moge liczyc na jakies porady?
polecam w pliakch tpl zmienić ściezki do plików css wtedy automatycznie shoutbox będzie wyglądał jak całę forum 
jest o tym kilka tematów. można poszukać
jest o tym kilka tematów. można poszukać
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
- MattdeRock
- Kontakt:
no to moze cały styl nie korzysta z plików css ?? wtedy odpowiednie kolory sa w pliku overal_header.tpl
albo ścieżka do tego pliku css jest nie prawidlowa ?? - wielkość liter ma znaczenie najczęściej
albo ścieżka do tego pliku css jest nie prawidlowa ?? - wielkość liter ma znaczenie najczęściej
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info