Własny styl a wyskakujące okienko nowej PW

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
zico_00

Własny styl a wyskakujące okienko nowej PW

Post autor: zico_00 » 20 sierpnia 2006, 16:12

Witam, zrobiłem sobie własny styl na podstawie subSilvera ! Problem w tym że jak przychodzi mi PW to mi okienko nie wyskakuje :/ mam najnowszą wersje forum. !

adres: http://www.forum.acmilancompl.nazwa.pl

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 20 sierpnia 2006, 16:46

a czy na oryginalnym stylu to okienko działa ??
bo może tylko styl masz uszkodzony. napisz coś więcej i potestuj na innych stylach
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

zico_00

Post autor: zico_00 » 20 sierpnia 2006, 17:06

hmm szczeze to nie sprawdzalem czy dziala ale wydawalo mi sie ze powinno wyskakiwac :/ bo przerobilem styl tak ze mam przyciski graficzne i zamiast napisu wiadomosci jest przycisk graficzny wiadomosci :/ a chyba nieda sie zeby przycisk graficzny zmienil sie np na "masz wiadomosc" jak jest jakas nowa wiadomosc :/ tak to jak okienko nie wyskakuje to przynajmniej by bylo widac :/ a styl to subSilver i tylko grafike podmienilem i a w pliku overall_header.tpl jest takie cos:

Kod: Zaznacz cały

<script type="text/javascript">
<!--
	if ( {PRIVATE_MESSAGE_NEW_FLAG} )
	{
		window.open('{U_PRIVATEMSGS_POPUP}', '_phpbbprivmsg', 'HEIGHT=225,resizable=yes,WIDTH=400');;
	}
//-->
</script>
wiec okienko powinno wyskakiwac a tu zonk :/

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 20 sierpnia 2006, 22:14

a gdzie to dałeś w overall_header.tpl?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”