Witam
Mam taki problem, chciałbym, aby po wejściu na stronę główną forum pokazywało się tylko "gołe" okienko do logowania bez żadnych postów, statystyk, przycisków (np. do rejestracji) itp. Jak to najprościej zrobić?
Pozdrawiam
Usunięcie całkowicie rejestracji
wywalić to co niepotrzebne z NazwaStylu/overall_header.tpl
Zapraszam na Forum komputerowe
Darmowe pozycjonowanie. Nie zwlekaj!
Darmowe pozycjonowanie. Nie zwlekaj!
Alien9 to wywalisz tylko nagłówek a i tak spis for zostanie
jesli zniknąć ma tylko spis for to polecam jednak w PA - fora - uprawnienia
i tam ustawisz dostępnośc for
jeśli ma zniknąć całosć to edytuj tak jak powiedział alien9 overall_header.tpl i index_body.tpl wtedy wyciszcisz całą stronę główną
jesli zniknąć ma tylko spis for to polecam jednak w PA - fora - uprawnienia
i tam ustawisz dostępnośc for
jeśli ma zniknąć całosć to edytuj tak jak powiedział alien9 overall_header.tpl i index_body.tpl wtedy wyciszcisz całą stronę główną
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
deraz po dokłądnym przeczytaniu to oczywiście te kategorie i fora mają się pojawić po logowaniu ??
jeśli tak to wstaw wszystko ch chcesz aby było widoczne tylko dla zarejestrowanych w znaczniki
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
i na końcu
<!-- END switch_user_logged_in -->
znaczniki te muszą być w osobnych liniach w pliku tpl
polecam dodatkowo http://www.kurshtml.boo.pl
jeśli tak to wstaw wszystko ch chcesz aby było widoczne tylko dla zarejestrowanych w znaczniki
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
i na końcu
<!-- END switch_user_logged_in -->
znaczniki te muszą być w osobnych liniach w pliku tpl
polecam dodatkowo http://www.kurshtml.boo.pl
Ale jemu (i mi) chodzi o to, żeby po wejsćoiu na stronę była pusta strona z dwoma okienkami na login i hasło i gdy sie zalogujesz to widać wszystko normalnie.
W tym pliku jest duzo zapisanych roznych rzeczy nie wiem co mam z tego usunac a co zostawic jeden rzeczy dotycza ccionek a inne nie sa wogole zrozumiale dla mnie...
W tym pliku jest duzo zapisanych roznych rzeczy nie wiem co mam z tego usunac a co zostawic jeden rzeczy dotycza ccionek a inne nie sa wogole zrozumiale dla mnie...
jeśli ma się pojawić wszystko po logowaniu to zawartość plików wsadzasz między podane znaczniki.
omijasz tylko fragment z logowaniem. nie wiem gdzie jest bo nie widze twojej strony ani nawet zdjecia jakiegoś czy nazwy stylu. dokladnie tego nie określe
omijasz tylko fragment z logowaniem. nie wiem gdzie jest bo nie widze twojej strony ani nawet zdjecia jakiegoś czy nazwy stylu. dokladnie tego nie określe