Przesunięty odnośnik...

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
xartekx
Kontakt:

Przesunięty odnośnik...

Post autor: xartekx » 13 lipca 2006, 18:37

Witam,
Szukałem na forum ale nie znalazłem.
Przesówając temat pozostawiłem odnośnik do nie go w starej lokalizacji i nie wiem jak go teraz usunąć :cry: . Czy może ktoś mi doradzić jak to zrobić?

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 13 lipca 2006, 20:04

wchodzisz do forum w któym jest stary link
i na dole masz przycisk moderowania tego forum. jak go klikniesz to będziesz mógł spokojnie wykasowac temat.

xartekx pisze:Szukałem na forum ale nie znalazłem.
baju, baju - pytanie było napewno i ktoś z ekipy jeśli dobrze pamiętam dał na nie odpowiedź :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

xartekx
Kontakt:

Post autor: xartekx » 13 lipca 2006, 20:30

Temat przeniosłem i wiem jak sie kasuje temat, dzieli go i usówa chodzi o to że nie wiem jak wykasować odnośnik. Czyli pokazując na moim przykładzie, chce usunąć to "Przesunięty: Pingpong" http://www.forumsamochodowe.pl/viewforum.php?f=17 ale nie chce kasować tego tematu bo no się znajduje w innym dziale i ma tam zostać teraz chodzi o ten sam odnośnik żeby wyrzucić...

Awatar użytkownika
TrAvIkK
Zasłużony

Post autor: TrAvIkK » 13 lipca 2006, 21:00

Hmm jest do tego modyfikacja, szukaj!
buu :P

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 14 lipca 2006, 08:02

jeśli przy pomocy panelu moderatora wykasujesz temat ze starego forum to zostanie on napewno w nowym miejscu.

TrAvIkK pisze:mm jest do tego modyfikacja
to fakt :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”