[Problem] z subforums
[Problem] z subforums
Postepuje zgodnie z instrukcja i zawsze mi sie nie udaje. Jestem nowy pierwszy raz robie w phpbb jesli ktos majuz gotowe niech mi przesle plisss.
bo instalowanie modów jest banalne i raczej instalacji za ciebie nikt nie wykona. oczywiście przy odpowiedniej zachęcie można dojść do porozumieniagoch pisze:czemu nie ma do phpbb??
dlaczego ??
bo każdy ma jakieś mody powgrywane i plkiki nie będą pasowały do twojego forum
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
o takich sprawach to do targowiska lub na pwgoch pisze:Ile??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info