dziwna sprawa wziołem styl i w nim pozmieniałem obrazki , czywiscie rozszezenie zostawiłem to samo (gif), no i nazwy plików tez, ale styl z tymi obrazkami nie działa mi tzn obrazki te sie nie wyswietlają
czemu?
podmiana zdjęc
wielkosć liter albo zła scieżka albo ctrl + f5 
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
-
adamqazqaz
no ja zrobiłem tak ze otwierałem w paincie dany obrazek i go przerabiałem i robiłem zapisz, i to koniec a nastepnie dopiero zainstalowałem styla i juz tych obrazkównie wyswietla,
ale przy przerabianiu obrazka w paincie miałem problem powiem nie mogłem poprostu czegos namalowac na tym obrazku czy cos, musiałem zrobic
obraz/atrybuty, zmienic na czarnobiały i ponownie na kolor, i wtedy mogłem juz rysowac co chciałem
ale zapisałem w tym samym pliku zatem mam tą samą nazwe i to samo rozszeezenie
ale przy przerabianiu obrazka w paincie miałem problem powiem nie mogłem poprostu czegos namalowac na tym obrazku czy cos, musiałem zrobic
obraz/atrybuty, zmienic na czarnobiały i ponownie na kolor, i wtedy mogłem juz rysowac co chciałem
ale zapisałem w tym samym pliku zatem mam tą samą nazwe i to samo rozszeezenie
otwórz obrazek w innym proigramie graficznym i sprawdź czy zmiany zostały napewno zapisane.
ponawiam pytanie o ctrl+f5 albo wyczyszczenie plików ofline
czy na serwer wysłałeś napewno dobre pliki ??
ponawiam pytanie o ctrl+f5 albo wyczyszczenie plików ofline
czy na serwer wysłałeś napewno dobre pliki ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
-
adamqazqaz