Witam!
Mam taki problem: gdy chcę dodać zdjęcie do galerii, to wylogowuje mnie i wyskakuje okno ponowngo logowania. Czy ktoś wie, jak temu zaradzić?
Przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na ten problem. Dlatego z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
Krrris
[problem] photo album - nie można dodwać zdjęć
Aha, dodam jeszcze, że jestem oczywiście adminem i posiadam modyfikację forum by przemo. Poza tym nic więcej nie instalowałem ani nie usuwałem. Nie mieszałem też nic w plikach ani bazie danych, bo się na tym nie znam.
Wcześniej miałem forum na innym serwerze (darmowy go2site.net - polecam wszystki początkującym webmasterom, chociaż czasami lubi siadać) i wszystko było ok. Problem się pojawił, jak przeniosłem na serwer komercyjny (to za dużo powiedziane, bo forum nie ruszyło na wcześniejszym serwerze, więc mogłem sobie pozwolić na ponowne jego zainstalowanie).
Adres forum to: forum.sfbcc.wroclaw.pl
Wcześniej miałem forum na innym serwerze (darmowy go2site.net - polecam wszystki początkującym webmasterom, chociaż czasami lubi siadać) i wszystko było ok. Problem się pojawił, jak przeniosłem na serwer komercyjny (to za dużo powiedziane, bo forum nie ruszyło na wcześniejszym serwerze, więc mogłem sobie pozwolić na ponowne jego zainstalowanie).
Adres forum to: forum.sfbcc.wroclaw.pl
widzę, ale ja nadal mam ten sam problemnajko pisze:hmmm nie rozumie zarejestrowałem się i dodałem zdjęcie bez problemu sprawdz sobie.
usuną, jak tylko rozwiążę problemnajko pisze:btw. usuń je:P
oknajko pisze:i na przyszlosc edytuj swoje posty a nie pisz 1 pod drugim
Nie traktuj życia zbyt poważnie, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy.
Zmartwienia są jak fotel bujany - masz co robić, ale do niczego Cię nie doprowadzą.
Zmartwienia są jak fotel bujany - masz co robić, ale do niczego Cię nie doprowadzą.