Pomocy...
Z góry dzięki
PhpMyAdmin jest to narzędzie do zarządzania bazą danych, więcej dowiesz się Tu .troll40 pisze:Jeszcze jedno - moje forum stoi na lycosie, w tym podanym wyżej podręczniku jest polecenie - otwórz phpmyadmina, co to do diabła jest??
Myśle, że nie. Ale w zasadzie ogólnie rzecz biorąc to naprawde nic trudnegotroll40 pisze:dam wogóle radę zmodyfikować to forum gotowymi hackami jeśli jestem taki lamer na jakiego wyglądam??
W lycosie zamiast tego jest php4Utroll40 pisze:Jeszcze jedno - moje forum stoi na lycosie, w tym podanym wyżej podręczniku jest polecenie - otwórz phpmyadmina, co to do diabła jest?? Tam jest jakiś odnośnik który ma wygenerować plik ale nie działa. Gdzie mogę znaleźć tego phpmyadmina, albo coś innego odpowiedniegoi do lycosa (bo tam jest uwaga, ze w lycosie trzeba używać pola tekstowego pod tabelami, jakimi tabelami, gdzie którędy??) Będę dozgonnie wdzięczny za pomoc, wybaczcie ignorantowi ten poziom niewiedzy. Takie pytanie - dam wogóle radę zmodyfikować to forum gotowymi hackami jeśli jestem taki lamer na jakiego wyglądam??