Problem z modem atachment

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
kyczlop
Kontakt:

Problem z modem atachment

Post autor: kyczlop » 26 maja 2006, 16:59

Witam.

Robiłem wszystko tak jak w instrukcji i to próbowałem nie raz , ale wydaje mi sie że wszystko robiłem dobrze, wiec moze Wy bedziecie w stanie mi pomóc :( ?
Zainstalowałem moda na phpBB 2.0.19 , mam skóre iCGstation ale nawet jak zmienie na subsilver to samo sie dzieje

Sytuacja wygląda tak- forum działa normalnie tylko kiedy sie chce wejść na jakis temat w którym dodałem załącznik to wcale go nie ma w temacie, mimo iż został dołączony i wysłany na serwer. Podczas pisania tematu i po dołączeniu pliku , można kliknąć podgląd i w podglądzie plik widać a normalnie juz potem nie ...

ma ktos jakis pomysł ?

http://www.farmakonowcy.prv.pl
[/code]

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 27 maja 2006, 10:09

kyczlop, skąd ściągnąłeś tego moda i jakiej jest on wersji?
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 27 maja 2006, 10:56

Wedytowałeś dobrze viewtopic_body.tpl ?

kyczlop
Kontakt:

Post autor: kyczlop » 27 maja 2006, 12:02

Moda mam w wersji Attachment Moda 2.4.0 i wydaje mi sie ze wszystko zrobiłem okej. Spróbuje jeszcze raz , ostatnio zmieniłem skóre, to znowu pokazywał w tematach te załączniki ale nie dało sie załączać załączników pisząc nowy temat :?: :roll: ehhh
a zależy mi na tym modzie bo ludzie mają wgrywać materaiły na studia a tu klops :?

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 27 maja 2006, 12:05

Coś zle zrobiłeś w viewtopic_body.tpl i posting_body.tpl, nie zapomnij też o wgraniu na serwer plików .tpl z paczki moda.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”