Mam problem z logowaniem na forum i do PA. Bład nie leży w tabeli php_config bo patrzyłem i mam wszytkie adresy dobre, tak mi sie przynajmniej wydaje. Podstawowy problem 404 też to nie jest tym co mnie trapi gdyż wykonałem to co trzeba i nie pomogło, a wręcz przeciwnie, dopiero po tej modyfikcji zaczął wyskakiwac mi błąd 404.
Szukałem, czytałem i żaden problem nie jest taki jak mój gdyż u mnie poprostu zaczyna sie ładować i na tym poprzestaje, strona jest cała biała.
Mam nadzeje, że ktoś mi tym razem pomoże...
Logowanie NA FORUM i DO PA
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Smith, a ile Ty możesz tych tematów zakładać odnośnie problemów z logowaniem itp. ?
Mi się tak wydaje 
Szukaj na tym forum! Twoje tematy już mnie męczą odnośnie problemów z logowaniem itp. Ktoś to szuka - to znajdzie
Powodzenia. Na tym forum znajdziesz rozwiązanie - użyj wyszukiwarki i logicznego myślenia 
Zamykam + ostrzeżenie za zakładanie takich samych/podobnych tematów
Problem leży w ustawieniach konfiguracji forum (tabele phpbb_config).Smith pisze:Mam problem z logowaniem na forum i do PA.
W 90% błąd właśnie leży w tabeli phpbb_configSmith pisze:Bład nie leży w tabeli php_config bo patrzyłem i mam wszytkie adresy dobre, tak mi sie przynajmniej wydaje.
Szukaj na tym forum! Twoje tematy już mnie męczą odnośnie problemów z logowaniem itp. Ktoś to szuka - to znajdzie
Zamykam + ostrzeżenie za zakładanie takich samych/podobnych tematów
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów