ELo mam mały problem.....
mianowicie zaisntolwałem u skonfigórowałem forum phpbb2 na 3 różnych serwerach i mam ciągle ten sam problem.....mianowicie logując się na konto admina musze dac zapisz dane wyjsc i wejsc na forum i jestem zalogowany dopiero;/ a gdy chce wejsc do panelu admina to strona laduje sie i niemoże się załadować.. sprawdzalem czy inne konta zalozone dzialaja to działaja dobrze.
Prosze o odp. thx góry
Problem z logowaniem na konto admina i z wejściem do panelu.
złe ustawienia ciasteczek.
poprawnej konfiguracji szukaj na forum
poprawnej konfiguracji szukaj na forum
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
thx, ale przeszukałem całe forum i nic o tym jak te cookies na forum ustawic nie pisze a ja troche nie kapuje. Jakbyś mógł to napisz tutaj...
EDIT: mam proźbe do was. Jeśli ktoś może to niech mi da ustwione parametry cookies dla adresu
http://lineage2.orgfree.com/forum/index.php
jako kod ponizej
UPDATE phpbb_config SET config_value = "www.mojadomena.com" WHERE config_name = "cookie_domain";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "/inne/forum/" WHERE config_name = "cookie_path";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "mojanazwacookie" WHERE config_name = "cookie_name";
UPDATE phpbb_config SET config_value = 0 WHERE config_name = 'cookie_secure';
EDIT: mam proźbe do was. Jeśli ktoś może to niech mi da ustwione parametry cookies dla adresu
http://lineage2.orgfree.com/forum/index.php
jako kod ponizej
UPDATE phpbb_config SET config_value = "www.mojadomena.com" WHERE config_name = "cookie_domain";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "/inne/forum/" WHERE config_name = "cookie_path";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "mojanazwacookie" WHERE config_name = "cookie_name";
UPDATE phpbb_config SET config_value = 0 WHERE config_name = 'cookie_secure';
UPDATE phpbb_config SET config_value = "lineage2.orgfree.com" WHERE config_name = "cookie_domain";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "/forum/" WHERE config_name = "cookie_path";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "/forum/" WHERE config_name = "cookie_path";
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info