Ps. Serwer mam na cba.pl
Problem z logowaniem
Problem z logowaniem
Witam! Chciałbym mieć na stronie możliwość żeby inni użytkownicy mogli się rejestrować i logować
Sciągnołem sobie ten http://www.ygreg.com/php/skrypty/logowanie-mateusch.zip skrypt ale niewiem co dalej
Ps. Serwer mam na cba.pl
Ps. Serwer mam na cba.pl
na wstępie pragne zauważyć że skrypt ten nie ma nic wspólnego z logowaniem wykorzystywanym na forum i raczej nie jest to dobry dzial ne te pytania.
Po napisaniu tego posta przeniose temat
a co do sprawy to tak. W sciagniętej paczce masz ładny opis:
Na stronie tworzymy link do pliku login.php i tam user będzie się logował.
Pamiętaj też o
Po napisaniu tego posta przeniose temat
a co do sprawy to tak. W sciagniętej paczce masz ładny opis:
czyli teraz wystarczy ruszyć głową.*.pas - zawierają hasła dostępowe użytkowników. Nazwa pliku jest nazwą użytkownika.
*.ile - zawiera liczbę logowań danego użytkownika. Nazwa pliku jest nazwą użytkownika.
ip.n - zawiera adresy IP.
zeit.n - godzina logowania.
licznik.php - licznik logowań.
login.php - plik do logowania.
zmien-haslo.php - plik do zmiany hasła użytkownika.
abuse.php - wyświetla datę, godzinę oraz adres IP osób które się logowały
Na stronie tworzymy link do pliku login.php i tam user będzie się logował.
Pamiętaj też o
bo inaczej logowanie nie będzie się udawałoDla plików *.pas, *.ile, *.n ustaw prawa na 777
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
w tym pliku masz tylko zapisywany ich wybór bo przeciez skrypt musi je jakoś pamiętaćEmil pisze:Ale ja chce żeby użytkownicy przy rejestracji sami sobie hasła wybierali
a kto ci je kaze otwierać ???Emil pisze:A jak mam ustawić prawa na 777 jak ja niemoge otworzyć tych plików
http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=1 ... ight=chmod
A co do ich otwarcia to dziwne że ich nie potrafisz otworzyć. ja je otwieram w systemowym notatniku
i nie piszemy kilku wiadomosći pod sobą tylko edytujemy ostatni post i dopisujemy to co nas interesuje !!!!! - traktuj to jako pouczenie
nie denerwuj mnie.Emil pisze:Ale gdzie mam ustawić to na prawa 777
spam na PW, napisałem do ciebie na gg a ty dalej swoje
czytaj ze zrozumieniem co tam pisze
mateusz pisze:http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=1 ... ight=chmod