Mam następujący problem na adresie forum założony alias http://www.rademenes.blo.pl ale coś jest nie tak klikam na alias ładuje sie forum i chwile później ładuje mi coś jakby serwer ftp na którym mam forum ;/ miałem coą takiefo w poprzednim forum i przy innym aliasie po zmianie aliasu było oki ale teraz nie chce zmieniać znowu aliasu...
Pomóżcie co mam zrobić??
pozdro musiek
Problem alias-forum
sprawdź czy w plikach tpl alboindex.html nie masz jakiegos przekierowania. po drugie w PA wszystko poprawnie ustawione ?? ciasteczka adres i tak dalej ???
sądzać po źródle to jakieś odwołąnia do lycosa masz w stopce forum usun te skrypty i sprawdź ponownie
sądzać po źródle to jakieś odwołąnia do lycosa masz w stopce forum usun te skrypty i sprawdź ponownie
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
no to sprawdź czy dane są poprawne zgodnie z tym co opisałem wyżej. albo odpisz je i podaj na forum.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info